Maxtor DiamondMax 21 serija, ocu da ga prodam u ovo zlo doba po HDD-ove a ne zam kolko da trazim... potpuno ispravan (nema bedaka), bez garancije. Koja cifra (Novi su sad oko 8300 najjeftinije sto sam mogo videti u cenovniku na berzi ima ih i po 9 soma sto e cesca cena nego 8 i kusur)?!
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Maxtor DiamondMax 21 serija, ocu da ga prodam u ovo zlo doba po HDD-ove a ne zam kolko da trazim... potpuno ispravan (nema bedaka), bez garancije. Koja cifra (Novi su sad oko 8300 najjeftinije sto sam mogo videti u cenovniku na berzi ima ih i po 9 soma sto e cesca cena nego 8 i kusur)? :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1886176
e sad` si ga sjeb`o kao ...... garant je očekivao duplo više
probaj sa tom cifrom,možda se upeca neki paćenik koji želi da pređe sa 40GB
:: 30-35 :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Maxtor DiamondMax 21 serija, ocu da ga prodam u ovo zlo doba po HDD-ove a ne zam kolko da trazim... potpuno ispravan (nema bedaka), bez garancije. Koja cifra (Novi su sad oko 8300 najjeftinije sto sam mogo videti u cenovniku na berzi ima ih i po 9 soma sto e cesca cena nego 8 i kusur)? :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1886176
razlika u ceni je ogromna, a uglavnom svi imaju sata prikljucke na ploci, samo veoma stare ploce nemaju a racunari koji nemaju sata ne vrede ni pola cene novog pata hdd-a tesko za prodaju po nekoj sada realnoj ceni
:: Ako je taj hdd 2.5 inca vidi sa imarkovicem njemu treba :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
2x 160GB Pata WDScorpio, 1x60GB PATA Seagate, 1x160GB SATA WDBlue i 1x500GB WDBlack ovaj od 500 sam platio nekada 5000din sada je 3x skuplji.
WOT Nick: Vaske
:: tokom sledece godine, odnosno 2013 :: @Mixx, obzirom da je 1TB oko 130eu, koliko god nerealno bilo ali mogao bi da uzmes 80-90e :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: kada ce da pojeftine hdd
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.