Turim ja DVD na rezanje pod Nerom 10 i oni nekako prodju ali pri verifikaciji javi greske a diskovi njih 3 necitljivi. Treci disk mi pukne uz cuveno Power Calibration Error. Nekad je to radilo pod Nerom. Ubacim zatim 10 narednih diskova na rezanje u PowerISO na maksimum i sve prodje bez pucanja i sa verifikacijom a diskovi citljivi u fulu. Korisceni u oba slucaja Maxell mediji. ne znam u cemu je ovde fora :-(
pocni da NE kupujes vise Maxel diskove vec verbarim, princo.. a za sve ostale, i NERO i Ashampoo su vrhunski software za rezanje.. bolji su od CD burner XP, Infra Recorder i svih ostalih free burnera
:: Turim ja DVD na rezanje pod Nerom 10 i oni nekako prodju ali pri verifikaciji javi greske a diskovi njih 3 necitljivi. Treci disk mi pukne uz cuveno Power Calibration Error. Nekad je to radilo pod Nerom. Ubacim zatim 10 narednih diskova na rezanje u PowerISO na maksimum i sve prodje bez pucanja i sa verifikacijom a diskovi citljivi u fulu. Korisceni u oba slucaja Maxell mediji. ne znam u cemu je ovde fora :- ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.