Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Flesic postao praza, ali ima zauzece???
STRANA 1 OD 1
neXus2000 Flesic postao praza, ali ima zauzece??? 29.12.2011. 10:17 T42298

status: user
broj poruka: 3350
Jutros sam prekopirao nesto na flesh sa svog kompa da ponesem na posao, inace fles je imao vec gomilu foldera i fajlova. Iskopcao ga safely remove, odneo na posao, ubacio i ceo bio prazan ali ima zauzece.
Probao sam da povratim fajlove, samo sto programi koje sam koristio su vratili foldere, ali ne i fajlove iz root-a.

Sta se desilo i cime da izvucem fajlove iz root-a?
Encase i EaseUS samo izbacuju foldere.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
LonleyMax Najverovatnije ovicna gamad... 29.12.2011. 10:20 #387702

broj poruka: 1475
vrlo cest virus koji hajduje fajlove i foldere i ne mozes ih vise vratiti u vidljvio stanje... za pocetak proveri da li sam u pavu vidi da nisu hajdovane datoteke! :)

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1886176

neXus2000 .... 29.12.2011. 10:20 #387703

Nisu, nemam trojance i viruse. TotalCMD koristim, uvek su hidden files i folders vidljivi.

neXus2000 .... 29.12.2011. 10:49 #387704

Do kurca, ni jedan ne moze da izvuce, kao da nije snimio te fajlove.
Sad ne razumem koji je to chef ispao da je snimio, a nije i jos pritom mi flash postao blanko.

VMARC Sta kaze Disk menager? 29.12.2011. 10:50 #387706

broj poruka: 9425
Udji tamo i probaj da ga mountujes ponovo.

S1000RR

neXus2000 ... 29.12.2011. 11:03 #387708

Ma jok to je sve OK, vidi se particija i sve.
Mada moracu da vidim kod kuce, da nesto ne brljavi ploca (p8p67 rev3.1). Mada sam i pre ovoga koristio flesh.
Javljam later, kad se vratim s` posla, sta mozda brljavi ili ne.
neXus2000 .... 29.12.2011. 16:02 #387768

Jok, nije brljavljenje. Cuo sam se sa ortakom i kaze da se FAT32 sistem ubrljaveo iako funkcionise.
Evo sad sam pustio EnCase i prijavio je da je invalid partition, iako sve funkcionise. Moze da se snima i brise, samo nema onoga sto je bilo.
Dobar stari format je sve to sredio :)

Probano je cupanje bez safely, sto redovno radim, a ovaj put je sa safely pobrljaveo - ironija, i sa safely i sve normalno funkcionise.

Ishmerish Labude pa nije to beton pa da traje 100 godina 29.12.2011. 16:10 #387769

broj poruka: 7285
Verujem da je doticni mlad kao rosa u podne.

Elem to sto si ga ti ``formatirao``` preko uboge verzije windowsa ti je nesto kao koristenje antibiotika(trenutno sakrivanje problema).

Elem provuci ga preko win-ovog fix drive programa, a najbolja varijante bi bio Acronis i prvo delete partition a onda i wipe, pa onda bar znas da si uradio sve sa tvoje strane.

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

neXus2000 Re: Labude pa nije to beton pa da traje 100 godina 29.12.2011. 16:27 #387773

Ma jok, nije flash u pitanju. Nego, kad sam se cuo sa ortakom njemu je to par puta uradio.
Format sam cisto uradio da bi se flash `osvezio` malo.
Ima na par foruma gde su ljudi isto cupali sa safely remove, Win prijavi da moze da se izvuce, ali lampica na flash-u svetli da je aktivan. I tada im je nestajalo. Ovo zadnje nisam ni gledao da li svetli.
Jbg. hoce to.

Stvarno je ironija, flash uvek cupam bez safely remove i sad kada sam to uradio on je uradio ono sto je uradio :))) Boles`.

:: Verujem da je doticni mlad kao rosa u podne
::
:: Elem to sto si ga ti ``formatirao``` preko uboge verzije windowsa ti je nesto kao koristenje antibiotika(trenutno sakrivanje problema)
:: Elem provuci ga preko win-ovog fix drive programa, a najbolja varijante bi bio Acronis i prvo delete partition a onda i wipe, pa onda bar znas da si uradio sve sa tvoje strane
:: Lala 4ever!
:: http://fwd4.me/zC
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
neXus2000 I jos jedno pitanje... 29.12.2011. 17:43 #387802

....da ne otvaram novu temu.
Ajde neko ko ima plocu sa USB 3 i Sata 3 portovima, da pogleda u win 7 pod area notification icons (customize), da li slucajno ima ovo:

windows host process (rundll32)

I ispre toga ima ikonicu kao za USB uredjaj.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs