Dosao kuci, otpakovao formatirao i nabacio neke filmove na njega... Iskljucim ga.. Posle par dana ukljucim i brljavio mi sa nekim filmovima... Nece sve da pusti, kopira itd...
Ja se iznerviram, formatiram ga ponovo i opet prebacim sve na njega... Iskljucim ga.. Nije radio jedno nedelju dana... Kada sam ga sada nakacio ne mogu uopste da mu pristupim.. U Tottal commanderu nece da udje u particiju, isto i preko My Computera...
Mogu li spasiti to sa njega? I koji mu je djavo? Naravno, imam garanciju..
Podaci su tu, ali ti je ili jednostavno sa nekim partition recovery programom da ih počupaš (a, to su filmovi, jaka stvar...) ili preskupo da ideš na data recovery, a i ne bi mogao da ostvariš garanciju koliko to traje. Da nisi omanuo sa napajanjem (snagom napajanja) tog disketa? Znaš ono, račva usb, MORAJU oba da bi se nasrkala skalamerija struje i tako dalje...? Ili je baš škartissimo... proveri prvo da ne ispadneš som.
Zadnji je sigurniji, zato sto je na ploci, a ovi prednji idu preko kabla koji mozda ne mogu da isporuce dovoljno struje ili su osteceni. Bitnije stvari ili neko punjenje uvek preko zadnjeg.
A do sada je radio na prednjem.. Opet, ko zna sta se moze desiti u medjuvremenu...
Inace, ranije nije ni video naziv koji sam mu dao, tacnije, preko My Computera nije bio moj naziv diska vec standardan...
A sada sam instalirao ovaj Easeus data recovery i pokrenuo.. Video je naziv i radi sada svoje... Valjda cu iscupati sto imam a idem sutra da reklamiram...
E a da te pitam kad već spominješ ovaj program verujem da se radio sa njim. Ja sam ga stavio , trebao mi je da vratim neke slike što su slučajno nestale(obrisane) sa harda. Skernirao sam sve, on ih je našao, prepoznao i kao vratio u folder gde sam mu rekao. Međutim ne mogu da otvrim slike, imam fajlove, ima folder koje i bio pre brisanja ali ni jednu sliku ne mogu da otvorim?! U čemu je problem=
Hvala
:: Podatke izvuci sa EASEUS Data Recovery :: :: Jel si ukljucivao na prednji ili zadnji usb :: :: ::
Sta se desi kada probas da otvoris? Probaj open with>pa isprobaj sa vise programa za slike.
Ako ne uspe verovatno su unisteni fajlovi, on je nasao sve, sacuvao strukturu stabla, ali su fajlovi korumpirani. Tako je recimo meni `vratio` neke snimke, ali fale delovi, traju krace, nema zvuka...
Probaj jos sa: get data back, ili nekim drugim programom.
Kod mene se desio isti problem kao kod kolege samo selektivne prirode... Neke su dobre slike a neke nisu... Imaju ekstenziju i velicinu ali samo belo kada se otvore i `no preview available` Sok...
Probao sam sa `Open with` nekoliko opcija i svuda isto...
probao sam sa više programa i uvek ista priča. Piše da je valjda oštećen fajl ili tako nekako i neće da ga otvori. Zanimljivo je da neće ni jednu sliku da otvori....
evo da dodam, probao sam i sa nekim drugim fajlovima koji su obrisani bili, npr word dokument ili ppt i ista priča. Sve nađe, sve ima ali ništa ne može da se otvori....jel ima neka caka ili ovaj prigram ne radi baš kako bi trebalo ?
Nadam se da ce vam neki od ovih pomoci. Ako ste vrsili promene na hardu na delu na kom su bili fajlovi, velika je verovatnoca da necete uspeti da vratite, ali ipak isprobajte i druge programe.
ne valja ti ni jedan od programa, a pogotovu Recuva, program uopste nije koristan, nikad ni jedan meni bitan podatak nisam uspeo da povratim, glupog li programa, razocarao me je obzirom iz koje kuce izlazi.. moja preporuka je Recuva GetDataBack
ja mislim da ti je odgovor na to pitanje nemoj ga nositi uopšte ili ga nosi nekome od poverenja?! Videćemo da li sam u pravu kad se neko iskusniji javi....
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.