Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Još jedan bezobziran i bezobrazan potez proizvođača hard-diskova!
STRANA 1 OD 2  
tortojed Još jedan bezobziran i bezobrazan potez proizvođača hard-diskova! 20.12.2011. 02:57 T42113

status: user
broj poruka: 10999
Opšte, drastično skraćivanje garantnih rokova! Seagate (koji je ionako najveci SMRAD u svojoj branši) nekim svojim diskovima skraćuje garantni rok sa 5 godina na JEDNU godinu!!!!!!!!!!
Strawa.

http://goo.gl/uGVMi
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
misafloyd Re: 20.12.2011. 03:26 #385596

broj poruka: 321
Slazem se da je Seagate totalno los proizvodjac ili ono sto dolazi kod nas JE SKART ROBA !!!
Imao sam problem za jako kratko vreme sa 6 komada ! Dobili su SVI lose sektore za jako kratko vreme ! Na nekima cak ni sistem vise nije mogao da se podigne ! Uzas ! NE KUPUJTE Seagate diskove !!!

ASUS SABERTOOTH P67
Intel® Core™ i7-2600
Corsair H70
Kingston HyperX Gray 8GB DDR3 1600MHz
MSI GTX560ti TwinFrozr II OC
SSD Patriot Pyro 120GB
Dell UltraSharp U2311H
ANTEC P182
Thermaltake Toughpower 1000w
Windows 7 Ultimate x64 SP1

tortojed Ja sam pre nekoliko godina imao 2 sigejta od po 320GB SATA2. Posle nepune 20.12.2011. 03:45 #385600

godine koriscenja, program koji predvidja otkazivanje diskova počeo je da signalizira opasnost, premda su diskovi radili kako treba. Naravno, nijedan program ovog tipa nije savršeno merodavan i precizan ali, nisam hteo da rizikujem i prodao sam ih (za sitne pare, da me savest ne bi mučila). Isti taj program ni dan-danas ne ukazuje ni na kakve probleme u radu jednog WD-a, na jednoj drugoj (mojoj) mašini a prošlo je ONOLIKO vremena... A tokom poslednjih 5 godina naišao sam na hrpu neispravnih sigejtovih diskova vršeći održavanje tuđih kompova...
I šta sad: još da skrate i garantne rokove!? Oprem im ga dobro.

operator re 20.12.2011. 04:38 #385602

broj poruka: 4266
Niko nama nije kriv ovdje u Srbiji sto nam dobavljaci nabavljaju skart robu.
Sto se tice Seagate HDD-ova, koje sam ja prodao, samo je jedan crkao od 1TB( prodao sam preko 1xxx komada).
Hitachi su isto tako pouzdani, mada sporiji. Izuzetak je model od 2TB SATA 3 na 5900 rpm, koji dostize brzinu Samsunga F1 modela( manje od 0.2 MB/s razlike u prosjeku na 5GB prebacenih podataka bilo malih fajlova, bilo video fajlova).
Samsung najbrzi, ali bucni i nakon isteka garancije, brzo odlaze u vecna lovista.
WD najnepouzdaniji u svim segmentima( 320 GB, 500, 1TB, 2TB i 3 TB - u prosjeku svaki 4-ti mi se vrati pod garancijom).
Ovo nece reci ni jdan prodavac, kojeg sam upoznao.
Ako kupujete HDD-ove od Seagate-a reparirane ili sa greskom, nemojte tvrditi da su losi.
Niko nije kriv kupcu, ako kupi HDD od 5$ po komadu na paletu za 120e(1TB).
Sam je kriv, jer se nije informisao.
Ne kupuju se Seagate HDD-ovi iz najnize klase.
A za informaciju, ova vjest o kresanju garancija na HDD-ove je proizasla zbog preuzimanja Seagate-a od strane WD-a.
Seagate je prodat WD-u, pa njega krivite.
Cega se je WD dotakao, to je umrlo.
Ako i Lenovo kupi Hitachi-ja u aprilu, tesko si ga nama za HDD-ove.

I velika napomena !
Bezite od repariranih modela sa 16 MB kesa.
Ti modeli se ne prave vec skoro 5 godina !
operator

imarkovic Re: re 20.12.2011. 08:46 #385613

broj poruka: 19012
odakle ti ova informacija da je WD kupio Seagate?!?!

::
:: Sam je kriv, jer se nije informisao
:: Ne kupuju se Seagate HDD-ovi iz najnize klase
:: A za informaciju, ova vjest o kresanju garancija na HDD-ove je proizasla zbog preuzimanja Seagate-a od strane WD-a.
:: Seagate je prodat WD-u, pa njega krivite
:: Cega se je WD dotakao, to je umrlo
:: Ako i Lenovo kupi Hitachi-ja u aprilu, tesko si ga nama za HDD-ove
:: I velika napomena
:: Bezite od repariranih modela sa 16 MB kesa
:: Ti modeli se ne prave vec skoro 5 godina
:: operator
MaliAbner Re: Re: re 20.12.2011. 09:42 #385629

broj poruka: 7769
Pitanje je na mestu...
WD je kupio Hitachi GST...

A Seagate je pazario SmugSmug...

Link za vest o skracivanju garancije:
http://www.storagereview.com/western_digital_and_seagate_cut_hard_drive_warranty_lengths

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: odakle ti ova informacija da je WD kupio Seagate?!?
:: ::
:: :: Sam je kriv, jer se nije informisao
:: :: Ne kupuju se Seagate HDD-ovi iz najnize klase
:: :: A za informaciju, ova vjest o kresanju garancija na HDD-ove je proizasla zbog preuzimanja Seagate-a od strane WD-a.
:: :: Seagate je prodat WD-u, pa njega krivite
:: :: Cega se je WD dotakao, to je umrlo
:: :: Ako i Lenovo kupi Hitachi-ja u aprilu, tesko si ga nama za HDD-ove
:: :: I velika napomena
:: :: Bezite od repariranih modela sa 16 MB kesa
:: :: Ti modeli se ne prave vec skoro 5 godina
:: :: operator
imarkovic Re: Re: Re: re 20.12.2011. 10:07 #385641

pa ne ono, kad je napisao, kao da je informacija iz prve ruke, tako mi je delovalo pa da pitam.. to je sad kao kad bih ja izjavio `ma intel je kupio nVidiu ili intel je kupio AMD-a`, eto tako isto `WD kupio Seagate-a`, a ne zna se koja firma od ova dva nenormalno velika giganta ima zajebanije resurse`..
inace Seagate je jedan vrlo pouzdan proizvodjac hard diskova i ko kaze suprotno od toga je nerealan.. ali ja ipak kupujem Hitachi od Seagate samo one fabricke hard diskove jer su ubedljivo najpouzdaniji i najduzu garanciju daju na njih.

:: Pitanje je na mestu..
:: WD je kupio Hitachi GST..
:: A Seagate je pazario SmugSmug..
:: Link za vest o skracivanju garancije
:: http://www.storagereview.com/western_digital_and_seagate_cut_hard_drive_warranty_length
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: odakle ti ova informacija da je WD kupio Seagate?!?
:: :: ::
:: :: :: Sam je kriv, jer se nije informisao
:: :: :: Ne kupuju se Seagate HDD-ovi iz najnize klase
:: :: :: A za informaciju, ova vjest o kresanju garancija na HDD-ove je proizasla zbog preuzimanja Seagate-a od strane WD-a.
:: :: :: Seagate je prodat WD-u, pa njega krivite
:: :: :: Cega se je WD dotakao, to je umrlo
:: :: :: Ako i Lenovo kupi Hitachi-ja u aprilu, tesko si ga nama za HDD-ove
:: :: :: I velika napomena
:: :: :: Bezite od repariranih modela sa 16 MB kesa
:: :: :: Ti modeli se ne prave vec skoro 5 godina
:: :: :: operator
MaliAbner Re: Re: Re: Re: re 20.12.2011. 10:59 #385642

broj poruka: 7769
Ei Nis je kupio WD i Seagate !!!

Ali samo 100 primeraka da ih ispita u svojim racunarima racunarima...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: pa ne ono, kad je napisao, kao da je informacija iz prve ruke, tako mi je delovalo pa da pitam.. to je sad kao kad bih ja izjavio `ma intel je kupio nVidiu ili intel je kupio AMD-a`, eto tako isto `WD kupio Seagate-a`, a ne zna se koja firma od ova dva nenormalno velika giganta ima zajebanije resurse`.
:: inace Seagate je jedan vrlo pouzdan proizvodjac hard diskova i ko kaze suprotno od toga je nerealan.. ali ja ipak kupujem Hitachi od Seagate samo one fabricke hard diskove jer su ubedljivo najpouzdaniji i najduzu garanciju daju na njih
:: :: Pitanje je na mestu..
:: :: WD je kupio Hitachi GST..
:: :: A Seagate je pazario SmugSmug..
:: :: Link za vest o skracivanju garancije
:: :: http://www.storagereview.com/western_digital_and_seagate_cut_hard_drive_warranty_length
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: odakle ti ova informacija da je WD kupio Seagate?!?
:: :: :: ::
:: :: :: :: Sam je kriv, jer se nije informisao
:: :: :: :: Ne kupuju se Seagate HDD-ovi iz najnize klase
:: :: :: :: A za informaciju, ova vjest o kresanju garancija na HDD-ove je proizasla zbog preuzimanja Seagate-a od strane WD-a.
:: :: :: :: Seagate je prodat WD-u, pa njega krivite
:: :: :: :: Cega se je WD dotakao, to je umrlo
:: :: :: :: Ako i Lenovo kupi Hitachi-ja u aprilu, tesko si ga nama za HDD-ove
:: :: :: :: I velika napomena
:: :: :: :: Bezite od repariranih modela sa 16 MB kesa
:: :: :: :: Ti modeli se ne prave vec skoro 5 godina
:: :: :: :: operator
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: re 20.12.2011. 11:04 #385643

zezas se ti ali samo da ti kazem da Ei-nis jos uvek nije umro, jos uvek se dosta vrhunskih muzickih uredjaja radi po njihovoj licenci, jos uvek ih priznaju u svetu

:: Ei Nis je kupio WD i Seagate !!
:: Ali samo 100 primeraka da ih ispita u svojim racunarima racunarima..
toothless Ne širite dezinformacije! kakav Wd? Ja sam bre kupio Hitachi... 20.12.2011. 11:21 #385647

broj poruka: 3241
deskstar od 500GB...1 komad...još u Februaru ove godine!

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

Blackw00d ... 20.12.2011. 11:34 #385648

broj poruka: 85
Ma Seagate nikad nisam voleo! Western Digital ili eventualno Samsung. A znas kad cu ima kupiti taj njihov (polu)proizvod sa 1 godinom garancije? Pa onog momenta kad mi za svaku kupovinu budu placali po parem 80-90e!!!

LonleyMax ... 20.12.2011. 11:47 #385653

broj poruka: 1475
Seagate je uzeo Samsunga, to definitvno... Hitać је ubedljivo najpouzdaniji, najtisi, najhladniji ali i najsporihi HDD na trazistu! Seagate je neopevano djubre, dok WD i Samsung su kompromis... :)
WD najvise crkava zato sto ga najvise ljudi i kupuje... od reko 80-ak racunara koje sam drndao zadnjih 10 meseci 10 je imalo Hitachi 3-4 mozda Seagate 5-6 Smasung, ostalo WD-ovi pa samim tim i ne cudi sto se najvise WD vraca u radnje kad se prodaje u mnogo vecim kolicinama!
Opet sa druge strane sto je vec receno zavisi iz koje fabrike HDD dolazi i za koje je trziste namenjen! .)

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1886176

tortojed Nemoj tako Operatore: sigejt je svojevremano kupio NAJBOLJEG 20.12.2011. 11:48 #385655

proizvođača hardova IKAD. Tri, dva, jedan...sad! Hajde junaci moji, kako se zvaše dotični?
Na slovo, na slovoooo....K ( izgovor)! Imate 2 minuta (da `proBingujete`, he, he!).
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
istekloooo! Conner, slavuji moji sićani (namješto sivijeh `tića-sokolića). Ponosni sam vlasnik bio jednoga Conner-ovog HDD-a kapaciteta 100tinak megabajtića, u doba kada je Pantelijinih prijatelja jošte bilo mježdu živijema. Nasledio je bio 40-megabajtnoga WD-a.

imarkovic Re: ... 20.12.2011. 12:22 #385659

jaooo kad vidim da se ovako neko IZLUPETA, digne mi se kosa na glavi! Seagate prijatelju nikako nije KRS, tebi sto je crklo par diskova apsolutno nista ne znaci i prema tome bih te zamolio da ne siris dezinformacije i da pricas gluposti i nebuloze!
A ti tortojedu kako mozes da kazes da je SAMSUNG pravio NAJBOLJE diskove na svetu, pa da li znas sta pricas? Samsung? Pravio najbolje hard diskove? ma daj, molim te..
Hitachi jos uvek pravi hard diskove, kupio ga je WD ali pogon. Samsung je Seagate.

:: Seagate je uzeo Samsunga, to definitvno... Hitać је ubedljivo najpouzdaniji, najtisi, najhladniji ali i najsporihi HDD na trazistu! Seagate je neopevano djubre, dok WD i Samsung su kompromis... :
:: WD najvise crkava zato sto ga najvise ljudi i kupuje... od reko 80-ak racunara koje sam drndao zadnjih 10 meseci 10 je imalo Hitachi 3-4 mozda Seagate 5-6 Smasung, ostalo WD-ovi pa samim tim i ne cudi sto se najvise WD vraca u radnje kad se prodaje u mnogo vecim kolicinama
:: Opet sa druge strane sto je vec receno zavisi iz koje fabrike HDD dolazi i za koje je trziste namenjen! .
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1886176
mighty Skaćivanje garancije kod WD i Seagate-a 20.12.2011. 12:53 #385665

broj poruka: 1670
je u direktnoj vezi sa smanjenim proizvodnim kapacitetima usled poplava.

Skraćivanjem garancije smanjuju broj diskova koje moraju da zamene i ostaje im više za prodaju.

A i verevotano su malo `olabavili` kontrolu kvaliteta kako bi više diskova izašlo iz fabrike, pa su i zato skratili garancije da bi što više smanjili broj zamena u garantnom roku.
imarkovic Re: Skaćivanje garancije kod WD i Seagate-a 20.12.2011. 12:56 #385669

sto znaci blago receno, KATASTROFA

:: je u direktnoj vezi sa smanjenim proizvodnim kapacitetima usled poplava
:: Skraćivanjem garancije smanjuju broj diskova koje moraju da zamene i ostaje im više za prodaju
:: A i verevotano su malo `olabavili` kontrolu kvaliteta kako bi više diskova izašlo iz fabrike, pa su i zato skratili garancije da bi što više smanjili broj zamena u garantnom roku
toothless Izgleda da sve fabrike na svetu preuzimaju strategiju `Zastave`... 20.12.2011. 14:03 #385703

broj poruka: 3241
`fabrički remontovano prodati kao novo`, `kontrola kvaliteta je samo bacanje para jer se naši proizvodi ionako sve više prodaju`
`kvantitet ispred kvaliteta`, `Garancije od sada prodajemo umesto WC papira` i `Mušterija je uvek u pravu, ali koga za to zabole ......`
Od sledeće godine očekujemo nove modele HDD-ova: Seagate Koral(ili Oral) 55, WD Florida, Samsung Skala 128, i Hitachi out(model posle in-a)

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

philaemos Re: Re: ... 20.12.2011. 14:09 #385711

broj poruka: 2743
Ili sam ćorav, ili Torta nigde nije napisao da je Samsung pravio najbolje diskove... moguće da nisam skapirao neku vašu foru...

Demon to some. Angel to others.

:: jaooo kad vidim da se ovako neko IZLUPETA, digne mi se kosa na glavi! Seagate prijatelju nikako nije KRS, tebi sto je crklo par diskova apsolutno nista ne znaci i prema tome bih te zamolio da ne siris dezinformacije i da pricas gluposti i nebuloze
:: A ti tortojedu kako mozes da kazes da je SAMSUNG pravio NAJBOLJE diskove na svetu, pa da li znas sta pricas? Samsung? Pravio najbolje hard diskove? ma daj, molim te..
:: Hitachi jos uvek pravi hard diskove, kupio ga je WD ali pogon. Samsung je Seagate
:: :: Seagate je uzeo Samsunga, to definitvno... Hitać је ubedljivo najpouzdaniji, najtisi, najhladniji ali i najsporihi HDD na trazistu! Seagate je neopevano djubre, dok WD i Samsung su kompromis... :
:: :: WD najvise crkava zato sto ga najvise ljudi i kupuje... od reko 80-ak racunara koje sam drndao zadnjih 10 meseci 10 je imalo Hitachi 3-4 mozda Seagate 5-6 Smasung, ostalo WD-ovi pa samim tim i ne cudi sto se najvise WD vraca u radnje kad se prodaje u mnogo vecim kolicinama
:: :: Opet sa druge strane sto je vec receno zavisi iz koje fabrike HDD dolazi i za koje je trziste namenjen! .
:: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1886176
imarkovic Re: Re: Re: ... 20.12.2011. 14:17 #385716

jbt nesto se desava sa mnom, kako u zadnje vreme ne obracam paznju pa ovo je stvarno necuveno od mene auuu brate slatki, torto brate moj izvini, poceo sam da se izvinjavam svakom drugom clanu.. bar se nisam zajebo za misufloyd-a, on ga pretera :)

:: Ili sam ćorav, ili Torta nigde nije napisao da je Samsung pravio najbolje diskove... moguće da nisam skapirao neku vašu foru...
:: Demon to some. Angel to others.
:: _______________________________
:: :: jaooo kad vidim da se ovako neko IZLUPETA, digne mi se kosa na glavi! Seagate prijatelju nikako nije KRS, tebi sto je crklo par diskova apsolutno nista ne znaci i prema tome bih te zamolio da ne siris dezinformacije i da pricas gluposti i nebuloze
:: :: A ti tortojedu kako mozes da kazes da je SAMSUNG pravio NAJBOLJE diskove na svetu, pa da li znas sta pricas? Samsung? Pravio najbolje hard diskove? ma daj, molim te..
:: :: Hitachi jos uvek pravi hard diskove, kupio ga je WD ali pogon. Samsung je Seagate
:: :: :: Seagate je uzeo Samsunga, to definitvno... Hitać је ubedljivo najpouzdaniji, najtisi, najhladniji ali i najsporihi HDD na trazistu! Seagate je neopevano djubre, dok WD i Samsung su kompromis... :
:: :: :: WD najvise crkava zato sto ga najvise ljudi i kupuje... od reko 80-ak racunara koje sam drndao zadnjih 10 meseci 10 je imalo Hitachi 3-4 mozda Seagate 5-6 Smasung, ostalo WD-ovi pa samim tim i ne cudi sto se najvise WD vraca u radnje kad se prodaje u mnogo vecim kolicinama
:: :: :: Opet sa druge strane sto je vec receno zavisi iz koje fabrike HDD dolazi i za koje je trziste namenjen! .
:: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1886176
philaemos Re: Re: Re: Re: ... 20.12.2011. 14:18 #385717

broj poruka: 2743
Mnogo juriš prsate plavuše od 25 godina, pa ti pomutile mozak.

Demon to some. Angel to others.

:: jbt nesto se desava sa mnom, kako u zadnje vreme ne obracam paznju pa ovo je stvarno necuveno od mene auuu brate slatki, torto brate moj izvini, poceo sam da se izvinjavam svakom drugom clanu.. bar se nisam zajebo za misufloyd-a, on ga pretera :
:: :: Ili sam ćorav, ili Torta nigde nije napisao da je Samsung pravio najbolje diskove... moguće da nisam skapirao neku vašu foru...
:: :: Demon to some. Angel to others.
:: :: _______________________________
:: :: :: jaooo kad vidim da se ovako neko IZLUPETA, digne mi se kosa na glavi! Seagate prijatelju nikako nije KRS, tebi sto je crklo par diskova apsolutno nista ne znaci i prema tome bih te zamolio da ne siris dezinformacije i da pricas gluposti i nebuloze
:: :: :: A ti tortojedu kako mozes da kazes da je SAMSUNG pravio NAJBOLJE diskove na svetu, pa da li znas sta pricas? Samsung? Pravio najbolje hard diskove? ma daj, molim te..
:: :: :: Hitachi jos uvek pravi hard diskove, kupio ga je WD ali pogon. Samsung je Seagate
:: :: :: :: Seagate je uzeo Samsunga, to definitvno... Hitać је ubedljivo najpouzdaniji, najtisi, najhladniji ali i najsporihi HDD na trazistu! Seagate je neopevano djubre, dok WD i Samsung su kompromis... :
:: :: :: :: WD najvise crkava zato sto ga najvise ljudi i kupuje... od reko 80-ak racunara koje sam drndao zadnjih 10 meseci 10 je imalo Hitachi 3-4 mozda Seagate 5-6 Smasung, ostalo WD-ovi pa samim tim i ne cudi sto se najvise WD vraca u radnje kad se prodaje u mnogo vecim kolicinama
:: :: :: :: Opet sa druge strane sto je vec receno zavisi iz koje fabrike HDD dolazi i za koje je trziste namenjen! .
:: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1886176
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: ... 20.12.2011. 14:23 #385718

ma jok, sto je najgore skrasavam se..kako se vise skrasavam, tako sam blentaviji :)

:: Mnogo juriš prsate plavuše od 25 godina, pa ti pomutile mozak
Blueberry Otkako kupujem samo WD, sve je u redu... mozda sam maler, a mozda u Srbiju stize sranje... 20.12.2011. 14:23 #385719

broj poruka: 1272

Pocev od 1.1.2008.

Crklo mi je :

24 Seagate-a (provereno nije bilo do masina , 3 sam promenio tripujuci da je do njih, kvarovi nestali kad sam presao na WD)

2 Hitachi-ja (1 elektronika i 1 sa sirecim bad sectorima)

1 Western Digital (saljem ga danas na reklamaciju, nakucao je bad sectore)

Samsung - nijedan....( mada mi je kroz ruke proslo manje od 10, mozda nisam merodavan)

Nema sile koja ce mene ubediti da Seagate kapaciteta preko 500GB nije krs.
imarkovic Re: Otkako kupujem samo WD, sve je u redu... mozda sam maler, a mozda u Srbiju stize sranje... 20.12.2011. 14:38 #385721

evo ja cu da te ubedim.
ja sam isto pocev tako od te godine imao problema, kupovao sam jedno 5,6 diskova Seagate, svi su mi pocrkali, kasnije sam saznao da je Seagate imao losu seriju diskova, to su ispravili, tako da to bi trebao i ti da znas. A ne moze takav proizvodjac na osnovu toga da postane KRS, jeste bre vi ljudi svesni kolika je to firma i koji sve serveri i desktop racunari sirom sveta ubacuju njihove diskove koji vaze za jedne od najkvalitetnijih..

:: Pocev od 1.1.2008
:: Crklo mi je
:: 24 Seagate-a (provereno nije bilo do masina , 3 sam promenio tripujuci da je do njih, kvarovi nestali kad sam presao na WD
:: 2 Hitachi-ja (1 elektronika i 1 sa sirecim bad sectorima
:: 1 Western Digital (saljem ga danas na reklamaciju, nakucao je bad sectore
:: Samsung - nijedan....( mada mi je kroz ruke proslo manje od 10, mozda nisam merodavan
:: Nema sile koja ce mene ubediti da Seagate kapaciteta preko 500GB nije krs
Blueberry ma, razmislicu o njima ako me njihov upravni odbor bude molio da ih testiram, znaci nikad :) 20.12.2011. 14:47 #385723

broj poruka: 1272

Iz ugla obicnog korisnika:

10 puta veca pojava losih sektora
10 stepeni celzijusovih vece temperature
10dB veca buka (+-db, a zar je bitno za poentu)
i naravno 10x vece kidanje zivaca nego kad cujem da `Ev.... nema alternativu`.

Novije serije su mozda sada sredjene, ali, neka hvala.
Dexter013 Blueberry zakon 20.12.2011. 15:00 #385729

broj poruka: 17093
bre :)

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
profil jako se zabavljam ovde 20.12.2011. 15:17 #385732

broj poruka: 351
kako pojedinci lupeteaju iz dana u dan.alal vera

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs