Povoljno Kingston 128GB SSDNow V series SNV425-S2/128GB
STRANA 1 OD 1
misafloyd
Povoljno Kingston 128GB SSDNow V series SNV425-S2/128GB
18.12.2011. 20:52
T42085
status: user broj poruka: 321
Evo Deki nas drugar sa Oglasa povoljno prodaje NOV : Kingston 128GB SSDNow V series, Solid-State Drive, SATA3, 2.5`, Upgrade Bundle Kit (SNV425-S2/128GB/6280143) za 200e ! Da znate da je u radnji takav isti 250e ! Ja bi ga uzeo ali sam se juce zajebao i pazario Kingston SSD HyperX SH100S3/120G 120GB za 20700din ... a trebao sam da uzmem od Dekija za 200e ... Sta sad da radim , da li da prodam nekom Posto - Zasto ovaj HyperX i da uzmem ovaj od Dekija ?
Hehe , pa nas drugar Deki me ubedio da je njegov bolji i kvalitetniji , i plus dace mi ga za SAMO 200e a 250e je Nov u PC Radnjama ... Da li je ovo dobra cena ili ne ? Hehe ...
Hehe , ma to je nas zajednicki `DRUGAR` sa oglasa ... A moguce je i da je to neki prijatelj od gospodina Ljubise iz Panceva Pa iskreno , jako mi lepo deluje ova punuda , cudi me kako se jos niko nije `UPECAO` za SAMO 200e a u PC radnjama je 250e ... Hehe ...
Nista novo, pa po tim oglasima ima svacega, ljudi uopste nisu objektivni, zele da koriscenu robu prodaju maltene kao da je nova, samo da ne izgube koji dinar, mislim sta reci, redovno pratim i gledam po oglasima stvari za komp i prosto ne mogu da se nacudim. Ama bre ljudi, cim je nesto polovno, mora cena dole bar oko 30% i gotovo,
Gledam bas, ima oglasa za GTX560ti, stara preko pola godine, traze za tu kartu po 180e a nova novcijata za 30e vise ima da se kupi, svasta, a da ne pricam za GTX260 koja se jos uvek po oglasima prodaje za 130+ eur, cast izuzecima, daj molim te, jeste dobra karta ali ne vredi te pare.
Hehe , gde mene ubode , ja prodajem svoju graficku iz potpisa za 170e ... :-) Pa vidi , niko do sad nije stavio manje od 170e , niti ih uopste ima po oglasima ... Sto bi je davao jeftinije ... :-) Ali nas `DRUGAR` Deki ga skroz preterao ... :-)
:) Bez ljutnje, ne kaze se dzabe da svaka roba ima svog kupca, tako da oticice ti to bez problema, samo kazem da bi ljudi generalno trebali malo realnije da gledaju na cene. Inace jedna ati 5850, koja je jos uvek jako dobra karta, u rangu sa 6870, moze polovna da se nadje za 110e, a oni tamo prodaju stare 8800GT za po 60-70eur, daj molim te, to je vec preterivanje, isto kao i sto sam prethodno pomenuo gtx260, koju hvale kao da je od zlata. Hm.
:: Hehe , gde mene ubode , ja prodajem svoju graficku iz potpisa za 170e ... :-) Pa vidi , niko do sad nije stavio manje od 170e , niti ih uopste ima po oglasima ... Sto bi je davao jeftinije ... :- :: Ali nas `DRUGAR` Deki ga skroz preterao ... :- :: :: :: ASUS SABERTOOTH P6 :: Intel® Core™ i7-260 :: Corsair H7 :: Kingston HyperX Gray 8GB DDR3 1600MH :: MSI GTX560ti TwinFrozr II O :: SSD Patriot Pyro 120G :: Dell UltraSharp U2311 :: ANTEC P18 :: Thermaltake Toughpower 1000 :: Windows 7 Ultimate x64 SP1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.