pozz svima na forumu...zanima me sta je najbolje kupiti od sata3 SSD-ova??nesto sam gledao ova 3 modela pa me zanima koji je najstabilniji(bez plavih ekrana) i najisplativiji:
za to sta dobijas u paketu ne znam (npr za crucial m4 sam siguran da dobijas samo garanciju i ssd u kutiji) pogledaj neki unboxing video, valjda to malo pomaze
jedan decko sa berze ima pyro i imao je problema sa bsod dok nije uradio firmware update i evo nekih mesec dana nema nijedan problem
za se ne znam nista
a za chronos su mi rekli da je bolji chronos deluxe/chronos enhanced ali nema kod nas
na kraju se izbor sveo na kingston hyperx od 120gb oko 200e je ili da iskombinujem da mi donese drugar m4 60gb za 90e, ali da zaboravim na garanciju.
nadam se da sam ti pomogao bar malo, posto sam i ja otvarao slicne teme i dobijao neke odgovore.
Pyro radi dobro sa updateovanim FW-om. Ali bez razmisljanja Mushkin, imam Callisto Deluxe i nikad problema sa istim. __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Za Pyro sam takodje citao da i pored apdejta na najnoviji firmware ljudi opet imaju problema, kazu da je problem u samom SF kontroleru. Neko kaze da mu sada radi normalno... zavisi... Mada treba proveriti da li ima problema i sa Chronos-om, jer i ona im SF kontroler nove generacije. Pogledaj malo po netu, ili kupuj, pa sta te briga, imas garanciju 3g.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.