Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Cudan problem? Windows 7 boot problems
STRANA 1 OD 1
f0rever Cudan problem? Windows 7 boot problems 27.11.2011. 04:34 T40574

status: user
broj poruka: 3821
Dakle ovako.

WindowsXP, Ubuntu, Hirens i razni drugi butabilni diskovi se butuju bez ikakvih problema!

Disk za Windows 7 se bootuje jedino na sledeci nacin: ugasim PC, otkacim konektore koji vezuju napajanje i DVD uredjaj za maticnu, ukljucim opet i onda se Windows 7 bootuje normalno.

Odmah pri sledecem restartu masine, Windows 7 opet nece da se bootuje. Dakle, prodje post screen, i kada pise :`boot from CD/DVD`, samo ostane na tome. Mislim da bi tako mogao vecno da stoji...

Ima li neko ideju sta je problem? Disk na drugim masinama radi normalno. Sutra cu da narezem novi disk i da probam sa njim.

Nije nista strasno, verovatno je DVD rezac ili los disk, ali nervira me...

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
n5rovic86 hmm 27.11.2011. 13:38 #380189

broj poruka: 112

si proverio u biosu , sta ti je prio za dizanje boot-a? jer su ti na istom kablu hd i dvd ?

f0rever Re: hmm 27.11.2011. 17:18 #380231

broj poruka: 3821
Naravno. Napisao sam da ostali diskovi rade. Ne mogu da budu na istom kablu, jer je SATA.

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

::
:: si proverio u biosu , sta ti je prio za dizanje boot-a? jer su ti na istom kablu hd i dvd
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs