u toku nedelje cu da odem da uzmem jedan, 60 ili 120gb... ali ne znam koji. dajte neko licno iskustvo. nebitne su mi one vanzemaljske brzine, samo da je pouzdan pa makar bio i stariji tip :)
:: jel ima nekih novosti oko ssd :: :: u toku nedelje cu da odem da uzmem jedan, 60 ili 120gb... ali ne znam koji. dajte neko licno iskustvo. nebitne su mi one vanzemaljske brzine, samo da je pouzdan pa makar bio i stariji tip :)
ima JMicron 66x series kontroler i ako je imalo na prethoden serije JM konrolere i ovaj će biti sranje. Tek su izašli, ali po testovima ne stižu ni prethodnu gedneraciju SF diskova, a kamoli sadašnje generacije sa SF-2xxx ili Marvell kontrolerima.
Ako uzimaš kod nas i želiš da daš do 250€ onda Kingston HyperX 120GB.
to preko grane, gde najblize nama ima da se nadje crucial? posto imam neke likove idu po evropi svuda svaka 3 dana otprilike jedan ode negde, samo mi je bitno da nadjem tacnu adresu i to je to. videcu onda patriota ako ne iskombinujem nesto :)
Mushkin chronos ima async NAND i malo je sporiji od PyroSE, pogotovu ako koristiš SATA3. Mushkin chronos DELUXE ima toggle NAND i bolji je, al ga kod nas nema :)
Ja čekam da vidim hoće li iko da nabavlja Samsung 830 kod nas, pošto je bolji i od M4, a nije SF kog ne volem baš :)
Obrato samo paznju ako uzimas Patriot Pyro, imali su problema sa BSOD-ovima, pa su menjali firmware nekoliko puta, a citao sam da pojedini ljudi imaju random probleme i sa najnovijom verzijom. Nesto je SF zestoko ujebao sa kontrolerom druge generacije. Nisam ga imao pa da tvrdim da ima problema, samo imas puno tema na stranim forumima o bagovitom SF kontroleru.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Bezi od njega, sem ako nemas nameru da se nerviras svaki drugi dan. Provereno djubre. A i Patriot je njesra marka u globalu (radim u firmi koja ih uvozi pa znam koliko se reklamira...)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.