Problem je sledeci,kada povezem hard na kucni racunar desava se da jednostavno izgubi vezu preko usb sa racunarom i sam je ponovo uspostavi.Desava se po par puta u nekih par sati.Probao sam da ga nakacim na poslu i sve radi ok.Probao sam kod kuce na sve usb na racunaru,zadnje i prednje i isti slucaj.Sta bi moglo biti pitanje za sve ovde.Da nije nesto sa napajanjem na desktop racunaru,mada nemam neke potrosace grafika se napaja samo preko ploce,jedan hdd 500gb i Amd X2 5000+.Pozdrav.
jel to 2.5`? sta si radio, da nisi rasklimao kontakte od micro-USB-a na njemu..
:: :: Problem je sledeci,kada povezem hard na kucni racunar desava se da jednostavno izgubi vezu preko usb sa racunarom i sam je ponovo uspostavi.Desava se po par puta u nekih par sati.Probao sam da ga nakacim na poslu i sve radi ok.Probao sam kod kuce na sve usb na racunaru,zadnje i prednje i isti slucaj.Sta bi moglo biti pitanje za sve ovde.Da nije nesto sa napajanjem na desktop racunaru,mada nemam neke potrosace grafika se napaja samo preko ploce,jedan hdd 500gb i Amd X2 5000+.Pozdrav.
I meni se desava slicno to je do napajanja verovatno je oslabilo.Pogledaj preko everest-a napon na +5v ako je manji od 5v to je to.Kod mene kad padne ispod 4.8 v zna da prekida fisko
Nadji dupli USB kabal i resen problem ... Sa jedne strane bodes u HDD a sa druge u DVA USB -a ... Slab napon preko jednog kabla ... Ili da nadjes sa jednim ali da je DEBEO kabal ...
:: Nadji dupli USB kabal i resen problem ... Sa jedne strane bodes u HDD a sa druge u DVA USB -a .. :: Slab napon preko jednog kabla ... Ili da nadjes sa jednim ali da je DEBEO kabal .. :: :: Pozz :: :: :: ASUS SABERTOOTH P67 B :: Intel® Core™ i7-260 :: Corsair H7 :: Kingston HyperX Gray 8GB DDR3 1600MH :: MSI GTX560ti TwinFrozr II O :: APOGΣΣ SSD 128G :: Dell UltraSharp U2311 :: ANTEC P18 :: Thermaltake Toughpower 1000 :: Windows 7 Ultimate x64
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.