Imam problem sa doticnim hard diskom od 500gb. Naime, kad sam ga u hdd racku odneo kod drugara i prikacio na njegov komp, nod32 je poceo da nalazi neke `viruse` na njemu i obrisao neke fajlove. Od tad mi hard izgleda ovako kad pristupim njemu: http://img528.imageshack.us/img528/9282/rsgdgsrgd.jpg Foldere vidi kao shorcut-e, a lokaciju kao c windows system32. Fajlove koji su bili u root-u vidi normalno, ali su read only. Inace, na hardu je bilo jos dosta foldera i fajlova u root-u koji se sada iz nekog razloga ne vide. Kada udjem u te `shorcut-e`, on me prebaci u taj folder sa tim fajlovima, ali folder otvori u novom prozoru. Kako da vratim stvari u normalu, ili ako to ne moze, onda kako da iskopiram sve fajlove na neki drugi hard disk da bih ovaj mogao da formatiram?
moras u svakom slucaju da formatiras particiju temeljno, a podatke ces izvaditi iz safe mod-a uz pomoc total commandera.
:: Imam problem sa doticnim hard diskom od 500gb. Naime, kad sam ga u hdd racku odneo kod drugara i prikacio na njegov komp, nod32 je poceo da nalazi neke `viruse` na njemu i obrisao neke fajlove. Od tad mi hard izgleda ovako kad pristupim njemu :: http://img528.imageshack.us/img528/9282/rsgdgsrgd.jp :: Foldere vidi kao shorcut-e, a lokaciju kao c windows system32. Fajlove koji su bili u root-u vidi normalno, ali su read only. Inace, na hardu je bilo jos dosta foldera i fajlova u root-u koji se sada iz nekog razloga ne vide. Kada udjem u te `shorcut-e`, on me prebaci u taj folder sa tim fajlovima, ali folder otvori u novom prozoru. Kako da vratim stvari u normalu, ili ako to ne moze, onda kako da iskopiram sve fajlove na neki drugi hard disk da bih ovaj mogao da formatiram?
Nisu sakriveni, stavio sam da se vide sakriveni fajlovi i isto je, stime sto se sad vidi i RECYCLER folder... Probacu u safe modu. Znaci ne moze da se popravi? Mora format??
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.