Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Problem sa WD5000AAKS
STRANA 1 OD 1
nesacar Problem sa WD5000AAKS 21.11.2011. 13:02 T40431

status: user
broj poruka: 174
Imam problem sa doticnim hard diskom od 500gb. Naime, kad sam ga u hdd racku odneo kod drugara i prikacio na njegov komp, nod32 je poceo da nalazi neke `viruse` na njemu i obrisao neke fajlove. Od tad mi hard izgleda ovako kad pristupim njemu:
http://img528.imageshack.us/img528/9282/rsgdgsrgd.jpg
Foldere vidi kao shorcut-e, a lokaciju kao c windows system32. Fajlove koji su bili u root-u vidi normalno, ali su read only. Inace, na hardu je bilo jos dosta foldera i fajlova u root-u koji se sada iz nekog razloga ne vide. Kada udjem u te `shorcut-e`, on me prebaci u taj folder sa tim fajlovima, ali folder otvori u novom prozoru. Kako da vratim stvari u normalu, ili ako to ne moze, onda kako da iskopiram sve fajlove na neki drugi hard disk da bih ovaj mogao da formatiram?
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Problem sa WD5000AAKS 21.11.2011. 14:21 #378524

broj poruka: 19012
moras u svakom slucaju da formatiras particiju temeljno, a podatke ces izvaditi iz safe mod-a uz pomoc total commandera.

:: Imam problem sa doticnim hard diskom od 500gb. Naime, kad sam ga u hdd racku odneo kod drugara i prikacio na njegov komp, nod32 je poceo da nalazi neke `viruse` na njemu i obrisao neke fajlove. Od tad mi hard izgleda ovako kad pristupim njemu
:: http://img528.imageshack.us/img528/9282/rsgdgsrgd.jp
:: Foldere vidi kao shorcut-e, a lokaciju kao c windows system32. Fajlove koji su bili u root-u vidi normalno, ali su read only. Inace, na hardu je bilo jos dosta foldera i fajlova u root-u koji se sada iz nekog razloga ne vide. Kada udjem u te `shorcut-e`, on me prebaci u taj folder sa tim fajlovima, ali folder otvori u novom prozoru. Kako da vratim stvari u normalu, ili ako to ne moze, onda kako da iskopiram sve fajlove na neki drugi hard disk da bih ovaj mogao da formatiram?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nesacar esafr 21.11.2011. 15:26 #378555

I total commander vidi samo kao shorcute, doduse safe mode jos nisam probao...
imarkovic Re: esafr 21.11.2011. 16:30 #378584

broj poruka: 19012
safe mod i windows explorer / total commander

:: I total commander vidi samo kao shorcute, doduse safe mode jos nisam probao...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
peleetf Hiden files 21.11.2011. 17:35 #378620

broj poruka: 94
samo ih prikazi i tu su ti svi fajlovi samo sakriveni,
a linkovi pokazuju ka nekom viruscicu.
- -
Pozdrav !!!

PELE.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Svaki uredjaj radi na carobni dim.
Kada ga taj dim napusti prestaje da radi.

nesacar erdfgstgfd 21.11.2011. 18:38 #378643

Nisu sakriveni, stavio sam da se vide sakriveni fajlovi i isto je, stime sto se sad vidi i RECYCLER folder... Probacu u safe modu.
Znaci ne moze da se popravi? Mora format??
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs