Zasto ne bi bilo moguce? Zato i jeste cena od 75e za 64Gb. NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: rezultati mog starog HDD-a i novog SSD- :: http://www.dodaj.rs/f/2A/DJ/N6KPftp/untitled.jp :: http://www.dodaj.rs/f/g/kf/1FyNOE8l/untitled2.jp :: http://www.dodaj.rs/f/3A/s3/3PdwZIqh/untitled3.jp :: da li je normalno da write bude tako mali za SSD :: na njihovom sajtu stoj :: Sequential read throughput :: :: 256 GB — 250 MB/s rea :: 128 GB — 250 MB/s rea :: 64 GB — 250 MB/s read :: 32 GB — 160 MB/s read :: :: Sequential write throughput :: :: 256 GB – 230 MB/s writ :: 128 GB – 230 MB/s writ :: 64 GB – 145 MB/s write :: 32 GB – 70 MB/s write :: :: :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W
prijatelju, znaci, ti si od onih koji prihvataju cinjenicu da mozes biti obmanut?!? To sto ljudi iz Kingstona navode u specifikacijama ne mora biti istina samo zato sto je malo dati 85e (toliko sam dao pre mesec dana) za 64BG?!? Cuj, malo je dati 85e za nosac podataka? @imarkovic hvala na utesi :) @texasyo nemas razloga da kupujes nista sto nije iznad 400 do 500 MB/s r/w moj HDD je 130MB/s r/w i ja skoro nikakvu razliku ne vidim! cuj, skoro nikakvu! Nikakvu! Prica o SSDovima je definitivno prenaduvana! Trebalo bi da ti je HDD mnogo spor ili da uzmes veoma brz SSD da bi osetio razliku.
kazi ono sto mislis da znas ako znas da mislis, prijatelju. nisam zeleo da kazem da sam prevaren, vec da u svom neznanju nesto nisam uradio kako treba. Zato sam i postavio pitanje na ovom mestu. Nadam se da ce neko ko zna vise od mene deo svog znanja preneti na mene (nas), a da ce oni koji znaju manje, cutati i brati znanje zajedno samnom!
Pa uglavnom je to sto sam ti rekao. U Digitalu je pocetkom ove godine bio veliki uporedni test SSD-ova I tamo su bila nekoliko Kingstona-hibrida. I bas su naznacili sta su oni i koliko je pametno to da se kupuje. Ne mogu da ti kazem vise jer se ne secam, a taj broj sam dao prijatelju koji nikako da se seti da vrati...
Ispravka Krajem prosle godine je radjen uporedni test
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: kazi ono sto mislis da znas ako znas da mislis, prijatelju :: nisam zeleo da kazem da sam prevaren, vec da u svom neznanju nesto nisam uradio kako treba. Zato sam i postavio pitanje na ovom mestu. Nadam se da ce neko ko zna vise od mene deo svog znanja preneti na mene (nas), a da ce oni koji znaju manje, cutati i brati znanje zajedno samnom :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Sapphire 6850 VW221D LCPower550W :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.