Ja ne znam sta je ovo, imao sam i pre hdd sto cvrci ali ovaj ne znam kako radi uopste posto ja ne mogu pored te buke. Moram da gasim nocu komp, ne mogu da spavam od tog sra... Sta mogu po pitanju toga da radim? Da im trazim drugi hdd ? uzeo sam u sredu komp...
Pre nego što se požališ Društvu za zaštitu potrošača Hitachiii diskova
06.11.2011. 11:29
status: user broj poruka: 4228
proveri da li je problem do kućišta. Ili napajanja. Ili bilo koje druge komponente.
Kako cvrči Kada cvrči
Ako neka komponenta osciluje, to ćeš saznati tako što, ako imaš neku od enciklopedija u izdanju Mladinske Knjige, počneš da je pomeraš po gornjoj ivici kućišta u smeru od prednje ka zadnjoj strani. Ili obrnutom. Ako neumorno cvrčanje prestane, stavio si pravu stvar na pravo mjesto.
:: Ja ne znam sta je ovo, imao sam i pre hdd sto cvrci ali ovaj ne znam kako radi uopste posto ja ne mogu pored te buke. Moram da gasim nocu komp, ne mogu da spavam od tog sra... :: Sta mogu po pitanju toga da radim? Da im trazim drugi hdd ? uzeo sam u sredu komp.. ::
Kladim se da nemaš SSD! Tačnije, ne želiš da imaš!
Pozdrav!
Vlada
:: ja volim kad cvrci, prodaj ga meni al ozbiljn :: :: :: :: Ja ne znam sta je ovo, imao sam i pre hdd sto cvrci ali ovaj ne znam kako radi uopste posto ja ne mogu pored te buke. Moram da gasim nocu komp, ne mogu da spavam od tog sra... :: :: Sta mogu po pitanju toga da radim? Da im trazim drugi hdd ? uzeo sam u sredu komp.. :: ::
totalno si u pravu! hteo sam da kupim onaj hibridni Seagate pa je nestao majku mu
:: Kladim se da nemaš SSD! Tačnije, ne želiš da imaš :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: ja volim kad cvrci, prodaj ga meni al ozbiljn :: :: :: :: :: :: :: Ja ne znam sta je ovo, imao sam i pre hdd sto cvrci ali ovaj ne znam kako radi uopste posto ja ne mogu pored te buke. Moram da gasim nocu komp, ne mogu da spavam od tog sra... :: :: :: Sta mogu po pitanju toga da radim? Da im trazim drugi hdd ? uzeo sam u sredu komp.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.