Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
hdd HITACHI cvrci
STRANA 1 OD 1
buyer hdd HITACHI cvrci 06.11.2011. 11:24 T40039

status: user
broj poruka: 211
Ja ne znam sta je ovo, imao sam i pre hdd sto cvrci ali ovaj ne znam kako radi uopste posto ja ne mogu pored te buke. Moram da gasim nocu komp, ne mogu da spavam od tog sra...
Sta mogu po pitanju toga da radim? Da im trazim drugi hdd ? uzeo sam u sredu komp...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko Pre nego što se požališ Društvu za zaštitu potrošača Hitachiii diskova 06.11.2011. 11:29 #373974

broj poruka: 4228
proveri da li je problem do kućišta. Ili napajanja. Ili bilo koje druge komponente.

Kako cvrči Kada cvrči

Ako neka komponenta osciluje, to ćeš saznati tako što, ako imaš neku od enciklopedija u izdanju Mladinske Knjige, počneš da je pomeraš po gornjoj ivici kućišta u smeru od prednje ka zadnjoj strani. Ili obrnutom. Ako neumorno cvrčanje prestane, stavio si pravu stvar na pravo mjesto.

Pozdrav!

Vlada

imarkovic Re: hdd HITACHI cvrci 06.11.2011. 11:58 #373981

broj poruka: 19012
ja volim kad cvrci, prodaj ga meni al ozbiljno

:: Ja ne znam sta je ovo, imao sam i pre hdd sto cvrci ali ovaj ne znam kako radi uopste posto ja ne mogu pored te buke. Moram da gasim nocu komp, ne mogu da spavam od tog sra...
:: Sta mogu po pitanju toga da radim? Da im trazim drugi hdd ? uzeo sam u sredu komp..
::
Dragg re 06.11.2011. 12:06 #373984

broj poruka: 2270
Дa, објасни мало то цврчање, дал` је механичко крљање диска или резонантно брујање кућишта или баш цврчање завојница...

vladarko Re: Re: hdd HITACHI cvrci 06.11.2011. 12:44 #373989

broj poruka: 4228
Kladim se da nemaš SSD! Tačnije, ne želiš da imaš!

Pozdrav!

Vlada

:: ja volim kad cvrci, prodaj ga meni al ozbiljn
:: :: Ja ne znam sta je ovo, imao sam i pre hdd sto cvrci ali ovaj ne znam kako radi uopste posto ja ne mogu pored te buke. Moram da gasim nocu komp, ne mogu da spavam od tog sra...
:: :: Sta mogu po pitanju toga da radim? Da im trazim drugi hdd ? uzeo sam u sredu komp..
:: ::
imarkovic Re: Re: Re: hdd HITACHI cvrci 06.11.2011. 12:48 #373990

broj poruka: 19012
totalno si u pravu! hteo sam da kupim onaj hibridni Seagate pa je nestao majku mu

:: Kladim se da nemaš SSD! Tačnije, ne želiš da imaš
:: Pozdrav
:: Vlad
:: :: ja volim kad cvrci, prodaj ga meni al ozbiljn
:: :: :: Ja ne znam sta je ovo, imao sam i pre hdd sto cvrci ali ovaj ne znam kako radi uopste posto ja ne mogu pored te buke. Moram da gasim nocu komp, ne mogu da spavam od tog sra...
:: :: :: Sta mogu po pitanju toga da radim? Da im trazim drugi hdd ? uzeo sam u sredu komp..
:: :: ::
buyer ma do harda je. 10.11.2011. 00:01 #375205

broj poruka: 211

kad zapisuje onda cvrci zestoko, a ovako i ne toliko, mislim vec sam navikao...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs