LG GH22NS70.AUAR50B DVD±R - minimalna brzina pisanja?
STRANA 1 OD 1
Igrutini
LG GH22NS70.AUAR50B DVD±R - minimalna brzina pisanja?
03.11.2011. 13:07
T39406
status: user broj poruka: 65
Da li neko ko ima ovaj model internog DVD pisaca moze da kaze da li isti DVD pisac moze da pise minimalnim brzinama na CD i DVD diskove.
Model: [quote] LG GH22NS70.AUAR50B DVD±R Super Multi 22X, SATA, SecurDisc™, Silent Play, Dual Layer, Black, Retail 2.222,64 [/quote]
Na CD disk mi je potrebno da moze da pise brzinom od 4x. Na DVD disk mi je potrebno da moze da pise brzinom od 2x.
Ovo pitam iz razloga sto znam da kada otvorim aplikaciju za pisanje sadrzaja na CD ili DVD disk neki modeli ne dozvoljavaju brzinu ispod recimo 10x za CD disk ili ne ispod 4x za DVD disk.
Ja sam ga uzeo pre par dana i mogu ti reci da je obican verbatim cd hteo da reze samo sa 16x. Za dvd ne mogu da se setim jer sam narezao samo jedan sa 8x.
Svi noviji rezaci rezu pouzdanije brzinom 4x na dvd nego sto su stariji rezali na 2.4x. A pogotovo na Verbatim. Ne postoji nijedan razlog za brzinu ispod 4x, ukljucujuci rezanje za konzole.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.