hitachi hard disk od 320GB oznake HDT721032SLA360. problem je sto hard na svakih par minuta napravi pauzu u radu i tako stoji oko minut i onda nastavi da radi, instaliran novi sistem i opet isti simptomi, ploca ASUS M4N78 SE, BIOS poslednji na default. da li da ga testiram????
Znaci, na W7 ne bitno 32 64 ultimate home, ides u Control Panel > Power Options > Od selektiranog profila kliknes Change Plan Settings > onda Change Advanced Power Settings
I tu mozes pod drugom opcijom Hard Disk > Trun Off Hard Disk After da proveris da li je ovde namesten da se gasi.
Ako jeste onda stavi na Never i OK, Save setting, Close i resio si problem.
:: :: :: Znaci, na W7 ne bitno 32 64 ultimate home, ides u Control Panel > Power Options > Od selektiranog profila kliknes Change Plan Settings > onda Change Advanced Power Setting :: :: I tu mozes pod drugom opcijom Hard Disk > Trun Off Hard Disk After da proveris da li je ovde namesten da se gasi :: :: Ako jeste onda stavi na Never i OK, Save setting, Close i resio si problem :: :: :: Predlazem ti ovo prvo pa ga posle testiraj :: :: Pozdrav
Je l` si probao da iskljucis u power-options opciju za hard?
Naime, imao sam slican problem. 750GB WD Green mi se gasio tako, i iskljucio sam tamo tu opciju i sve je bilo ok posle..
:: hitachi hard disk od 320GB oznake HDT721032SLA360. problem je sto hard na svakih par minuta napravi pauzu u radu i tako stoji oko minut i onda nastavi da radi, instaliran novi sistem i opet isti simptomi, ploca ASUS M4N78 SE, BIOS poslednji na default. da li da ga testiram????
nista ne pomaze, mozda je napajanje oslabilo, u pitanuju je termaltake od 400w model 400PP al nema nekih potrosaca u kucistu. phenom II x2 550, asus m4n78 se, 2x2GB kingston ddr2, hitachi od 320GB i gigabyte 4600 grafika
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.