I ja planiram neki do te cene, Liteon necu dosta kritika vidim od korisnika. Ima Samsung. SH-222AB deluje mi da je ok,a kosta 1€ skuplje od LiteOn,I LG.
sa lite on cd rezacem i pionir dvd rezacem za nekih 2.5 3 godine i onda su samo prestali da rezu, a lite on cd rezac je prestao i sa citanjem, tako da to ti je prosek optike, sad imam samsung i on evo reze i cita vec ima godinu dana msm i jos je ispravan, za sada.....
Radi za dosta drugih proizvodjaca, koji posle samo lepe svoj brend. Kupi sta god, i ovako ti je razlika taj 1 evro. Ni Samsung nije los, u stvari bolji je za onoliko za koliko je skuplji... Mozda... :) Sad ozbiljno. Pa to je toliko postalo jeftino, da se svelo na potrosnu robu. Govoriti o tome koji je bolji potpuno je iluzorno. Sta mozes da ocekujes od optike koja kosta 1500 din?
Re: Sve je to isto sranje, napravljeno da radi 2 godine.
27.10.2011. 18:12
status: user broj poruka: 19012
apsolutno tacno, zato sam ja uzeo sebi par IDE matorih Pioneer i Sony rezaca koji ce trajati ko zna jos koliko.. rezu diskove bez greske na 2x, 4x ali to radi, to su najkvalitetniji rezaci koje sam dobio za smesne pare.. cak i da prestanu da rezu nece prestati da citaju
:: Nema vise dobre i lose optike, samo ono sta ti se zalomi .) A za te pare je vise nego odlican :: :: S1000R :: ::
Bas to ne ocekujem nista samo da sluzi, ovaj asus sto imam evo posle 6 godina sve je prestao da radi, a vec godinu dana kuburi sa rezanjem, posto sam zamenio kuciste reko i novu optiku da stavim! Nista onda ko da najvecu garanciju taj cu da uzmem! POZ i hvala :D
od pocetka 2006. do dana današnjeg radi super. Narezao gomile i gomile diskova i jedino što zeza su vratanca koja ponekad neće da se otvore (kao da zapne za nešto) ali blago čukanje i ova vratanca otvara.
Gde god sam se susreo sa lite on rezačima, bili su užasno bučni, bar duplo od ovog mog matorog pionira. Imam i asusa koji je uzet 2007. takođe radi dobro, ali on nije narezao više od 200 diskova. Njega čuvam :) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.