Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
memorija sa ili bez adaptera
STRANA 1 OD 1
kefalo81 memorija sa ili bez adaptera 26.10.2011. 01:50 T39223

status: user
broj poruka: 775
KUpio sam transcend micro SD karticu sa SD adapterom, 8gb klasa 10, znači brza, i treba mi za snimanje kamerom.
Bila je ista takva SD isto klada 10 za iste pare, ali sam ja računao da uzmem ovu micro SD jer nju mogu koristiti i u nekom drugom uredjaju obzirom da je SD postao rijedak u upotrebi.
Sad nešto razmišljam, da li sam napravio grešku tj. da li taj adapter smanjuje brzinu upisa, mada opet i sama kartica po sebi je prilično brza, tj. brža od ostalih koje se nude tipa klasa 4 iil klasa 2.
brzina upisa je 20MB u sekudni.
Da li bi klasnična SD karta bila brža od ove micro SD sa adapterom?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator re 26.10.2011. 05:46 #370893

broj poruka: 4266
Razlike su trivijalne, tj. u principu ne.
operator

tortojed Ne bi trebalo da ti smanji brzinu upisa - taj adapter radi kao `jumper` 27.10.2011. 03:51 #371207

broj poruka: 10999
odnosno prosti elektricki provodnik (produzuje odnosno nastavlja vodove koji postoje na kartici)...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs