imam nego me nesto buni,mislim da sam procitao ovde pre 2-3 meseca da `radi`i kad se iskljuci ( tako nesto u tom fazonu ) ali nisam siguran jel to ovaj model
:: Imao sam ga ja, radi za sve pare. Pogotovo ako imaš USB 3.0 primeti se razlika u odnosu na obične :: :: servispc bre :: ::
:: :: imam nego me nesto buni,mislim da sam procitao ovde pre 2-3 mesec :: da `radi`i kad se iskljuci ( tako nesto u tom fazonu ) ali nisam siguran jel to ovaj mode :: :: :: Imao sam ga ja, radi za sve pare. Pogotovo ako imaš USB 3.0 primeti se razlika u odnosu na obične :: :: :: :: servispc bre :: :: :: ::
Jedan je od 320GB, a dva od po 500GB. Zadovoljan sam istim - tihi, mlaki, pouzdani.
To za rad i nerad - ovaj od 320GB, kad iskljucim onom USB ikonicom pored sata, iskljuci se lampica na njemu i on je `dead` (plus, dok disk ne radi - ne pali se lampica). Kod ovih od 500GB, kad iskljucim na ikonicu, lampica i dalje gori. I kad ne cita / ne snima, ona gori (dok radi). Cak se osete vibracije dok ga drzis. Ali nemas neke sekiracije, jer evo ovako fercera vec duze vreme. Ocito je da su ga tako napravili.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
:: taj ti je moja preporuka, imam 2 rade do jaj :: :: :: :: Meni je ova zverka u planu: http://goo.gl/RwKK :: :: :: :: :: :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: ::
Extra,imam wd neki od 320gb vec 2++ godine placen oko 6.500 dinara radi ko sat i danas,da ga nemam uzeo bih ovog hitachija odma ,prvo zato sto je hitachi(uz seagte najbolji hdd koji sam koristio,a koristio sam njih dosta,bez obzira dal je interni ili externi)i sto je odnos gb i love odlican+usb 3.0
edit:sto se tice iskljcivanja hd-a,ovog mog wd-a sam (u pocetku)isklucio dole pored sata,a sad kako mi se cefne,uglavnom cupam i nistha mu ne fali i to tako traje vec duze od godinu dana :)Ispadao mi i otvarao se meni jednom ,drugarima josh 2 puta i nishta mu ne fali,kopira 31.7mb /s kao u pocetku :)
50eu, drugi 55, a skoro sam uzeo Seagate 2.5` 1TB GoFlex za 55eu e to me ukenjalo
:: Igore koliko si ih placao :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: taj ti je moja preporuka, imam 2 rade do jaj :: :: :: :: :: :: :: Meni je ova zverka u planu: http://goo.gl/RwKK :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.