Kad se pojave od 3TB Proveri da nije neka firma kupila drugu. Ali cini mi se da je operator spominjao da ce sve sem memorija na gore bar do nove godine.
Ja sam pazario juce u zadnji cas samsung SpinPoint F4 HD204UI za 6500din u nekoj maloj radnji na nbgd a krenuo po wd20earx u cenjeni lesinarski a*om, zvao sam tipa dan pre i normalno sve ima ima hard po toj i toj ceni, ja dodjem sutradan (2 sata voznje sa gsp jer rade autoput) kad tamo ni 5 ni 6 nema harda nijednog sve povukli, kao poskupljujemo za 20-30 posto trebao si da rezervises.. znaci precrtani su sa moje strane za sva vremena, izgubili su redovnu im musteriju...
I tolko o nasim lesinarima. Ako im odgovaraju puna skladista neka uzivaju. Nego ako ta poplava potraje, setice se bagra da je unosnije da iste izveze nego ih proda ovde.
Trebalo je da rezervišeš, čak i da su prodali sve do jednoga, kao što nisu. Ali razumem tvoj gnev. Da li si potegao tu činjenicu da si redovna im mušterija?
Poenta je da možda oni diskove povlače od dobavljača, a tek kasnije im plaćaju, a cene usklađuju sa dobavljačevim. Ako ga odjavljuju prodavcu, moraju da im plate po onoj ceni koju im prodavac kaže da duguju. Povlačenjem diskova iz prodaje dobija se par dana (ne rade vikendom) i možda cene krenu ka normali. Oduševljava me srpska IT berza, kao i sve u ovoj Republici - kad treba da poskupi koriste se najsavremenije tehnologije, čak i one ispred vremena.
Pozdrav!
Vlada
:: Ja sam pazario juce u zadnji cas samsung SpinPoint F4 HD204UI za 6500din u nekoj maloj radnji na nbgd a krenuo po wd20earx u cenjeni lesinarski a*om, zvao sam tipa dan pre i normalno sve ima ima hard po toj i toj ceni, ja dodjem sutradan (2 sata voznje sa gsp jer rade autoput) kad tamo ni 5 ni 6 nema harda nijednog sve povukli, kao poskupljujemo za 20-30 posto trebao si da rezervises.. znaci precrtani su sa moje strane za sva vremena, izgubili su redovnu im musteriju.. :: :: i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870 CF,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg :: http://img545.imageshack.us/img545/6757/vantagecf30027.jp :: :: ::
Ne znam zasto se forsira tema ala poplave hardovi dobro je za znati ali cinjenica je da smo mi zrno peska u pustinji sto se trzista tice sto jednako rezultuje i ovo sto imaju ne mogu da uglave nikome :D tako da opustencija ima hardova za sve pa cak i da se gadjamo njima :D
Ponovo gledam cene u Maleziji (za mene su one reper) i ne vidim povecanje cena pogotovu sto se US$ vratio u predjasnji odnos prema Evru odnos je ponovo 1.4us$ za 1E...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.