imam ovo kuciste http://www.pakom.com/chieftec-gh-01b-op-5355-c171-view.htm ima 3 mesta za HDD i sva tri su mi popunjena, imam 2x samsung F4 i jedan WD Black. deo u kojem su hardovi je knap i nema mesta za neke gumice ili slicno da se neutralise vibracija hardova. imam dva slobodna mesta 5.25 inca, postoji li neki adapter sa 5.25 na 3.5 inca da ovaj RAID prebacim u njih ili neko mozda ima neki drugi predlog????
Postoji Adapter da 3,5 incne HD fiksiras na mestu optike (5,25). Od lima je, i u obliku je U profila.Strana koja se fiksira na HD(srafi) je debljine i duzine HD.Dok je druga strana gde bi trebala da se veze na mestu optike UZA...Uza je zato da bi(Mogao Srafcig.prici i zasrafiti taj deo prvo za HD pa HD posle ubacujes na mesto optike i vezujes ga sa spoljnje strane kucista. kao optiiku kad fiksiras | | | |_____| ovako izgleda taj profil Vislju stranu vezujes za HD nisu za kuciste
razmisljam da uzmem i malo deblji najlon za pecanje i da ga provucem kroz rupice za srafove i tako vezem, ima da neutralise vibracije a ima cvrsto i da stoji .)))
to ti je odlicna ideja, provuces jedan kraj skroz okolo rupicama i stegnes na jednoj strani.. samo pazi da se ne iskasapis
:: razmisljam da uzmem i malo deblji najlon za pecanje i da ga provucem kroz rupice za srafove i tako vezem, ima da neutralise vibracije a ima cvrsto i da stoji .)) :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.