Ne vidim iskreno kako se isplati dati 50 evra za memorijsku karticu za telefon... Bolje uložiti u bolji telefon... __________________ Scourge of PCBerza
Tako da je i pitanje `Zbog čega? filmova na 3.7 inča ekranu?` bilo na mestu.
Pozdrav!
Vlada
:: ...pitanje je bilo da li se isplati uzeti za te pare a ne zbog filmova na 3.7` ekranu. Uostalom filmove retko gledam.. :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 6870 1G :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: ::
-cesto koristis kameru/fotoaparat u fonu a neces da brines o `preostalom slobodnom kapacitetu` -koristis internu memoriju i kao alternative storage media (kojesta pokupis ovde, kojesta tamo...) -ako si SIGURAN da ce fon da podrzi karticu (u principu ne treba ici na maximalne deklarisane kapacitete)
Ja sam imao problema sa dve Nokijice do sada - u oba slucaja sistem nije mogao stabilno da radi sa karticama maksimalnog kapaciteta deklarisanog od strane proizvodjaca nego najvise sa onima upola manjeg kapaciteta. Suprotan slucaj: fotoaparat koji trenutno imam, prima SD kartice do 16GB (poslednji firmware). Stavio sam Transcenda od 32GB class 10 (cesto snimam HD filmice) i aparat sa njome radi isto onako stabilno kao sto je radio sa karticom od 4GB...
:: -cesto koristis kameru/fotoaparat u fonu a neces da brines o `preostalom slobodnom kapacitetu :: -koristis internu memoriju i kao alternative storage media (kojesta pokupis ovde, kojesta tamo... :: -ako si SIGURAN da ce fon da podrzi karticu (u principu ne treba ici na maximalne deklarisane kapacitete :: :: Ja sam imao problema sa dve Nokijice do sada - u oba slucaja sistem nije mogao stabilno da radi sa karticama maksimalnog kapaciteta deklarisanog od strane proizvodjaca nego najvise sa onima upola manjeg kapaciteta. Suprotan slucaj: fotoaparat koji trenutno imam, prima SD kartice do 16GB (poslednji firmware). Stavio sam Transcenda od 32GB class 10 (cesto snimam HD filmice) i aparat sa njome radi isto onako stabilno kao sto je radio sa karticom od 4GB.. :: :: ::
na klasu 10, te su najbrže. Jesu skuplje, ali kao što je već konstatovano, dolazi do kašnjenja. Meni npr. na Sandisk-ovoj Class 4 dolazi do kašnjenja zvuka na Panasonic-ovoj plazmi pri reprodukciji .mkv fajlova, dok Transcend-ova cl 10 radi normalno... Što se tiče ulaganja u bolji telefon, ako se misli na veličinu ekrana, meni se lično ne sviđa ideja da nosam telefon od 4.2+ inca s kojim mogu komotno da veslam okolo...... Ko hoće da gleda filmove, postoje tableti, netbukovi, pa dalje laptopovi itd.... Fiat iustitia, et pereat mundus
zavisi, npr na mom fuji fine pix jx300 720p snima podjednako dobro i na class4 i na class10, takodje ovo sam probao i na Casio digitalnoj kameri i isti je efekat
Da li se 32gb kartica za 5000 din isplati zavisi samo od toga da li ti je neophodna :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.