Da li je to tebi pao sistem pa bi da izvadis podatke pre nego sto opalis reinstall OS.
Za sta preporucujem da skines taj hirens boot, narezes i pokrenes MiniXP sa njega i pronadjes i narezes podatke. Taj mini xp ti se ne skladisti na HDD tako da to nije podizanje sistema nego radi do restarta. Kao Live verzija nekog linuxa.
ja kada sam sa njim vadio neku muziku pesme su bile pomesane, onako pola 1 joined u drugu i tako... onda sam nasao recuva file recovery i odusevio se. probaj sa njim.
Prvi korak u programu je da selektuješ način na koji si izgubio podatke. Pravilan izbor je bitan da bi se postigli maksimalni rezultati, jer se drugačiji recovery metod koristi ako si npr. samo obrisao podatke, u odnosu na format ili brisanje particije itd.
:: ja kada sam sa njim vadio neku muziku pesme su bile pomesane, onako pola 1 joined u drugu i tako... onda sam nasao recuva file recovery i odusevio se. probaj sa njim :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.