Kome mogu da se obratim za ovaj hdd,kupio sam ga polovnog i od prvog testiranja on ne reaguje uopste:Kada se ukljuci cuju se pet otkucaja od 2-3 sekunde i onda stane.Ako neko zna sta je u pitanju neka mi pusti PM.
Beskorisno je u starosti produžavati život. Mladost treba produžavati.
Nazalost nema mu pomoci, verovatno glave otisle i zato stane motor, jer ne moze pronaci 0. sektor. Jedino, eventualno da se servisira, sto se ne isplati ako nemas u njemu bitne podatke. Kao sto kaze Stripy, zali se onome koji ti ga je prodao, pogotovo ako se vodio kao ispravan.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Kome mogu da se obratim za ovaj hdd,kupio sam ga polovnog i od prvog testiranja on ne reaguje uopste:Kada se ukljuci cuju se pet otkucaja od 2-3 sekunde i onda stane.Ako neko zna sta je u pitanju neka mi pusti PM :: :: :: :: :: Beskorisno je u starosti produžavati život. Mladost treba produžavati.
:: Nazalost nema mu pomoci, verovatno glave otisle i zato stane motor, jer ne moze pronaci 0. sektor. Jedino, eventualno da se servisira, sto se ne isplati ako nemas u njemu bitne podatke. Kao sto kaze Stripy, zali se onome koji ti ga je prodao, pogotovo ako se vodio kao ispravan :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: Kome mogu da se obratim za ovaj hdd,kupio sam ga polovnog i od prvog testiranja on ne reaguje uopste:Kada se ukljuci cuju se pet otkucaja od 2-3 sekunde i onda stane.Ako neko zna sta je u pitanju neka mi pusti PM :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Beskorisno je u starosti produžavati život. Mladost treba produžavati.
mnogo bolje su se pokazale ostali za te diskove 5400(seagate,samsung,hitachi) sto se tice 3.5`, ne znam zasto ne valjaju te green serije, mada drugari su uzimali par puta ne zale se
:: tu zelenu seriju treba izbegavati,ja sam hteo da uzmem od 3tb pa su mi rekli da crkava kao blesava,pa je nisam uzeo.. :: :: ::
zato sto su to diskovi za storage i nema potrebe za tom brzinom jer ako ga npr. stavis u rack USB sta ce ti, ne treba ti onda ni 3000rpm, tihi su, ne greju se itd. taj hitachi je odlican!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.