imam acer-ov laptop i na njemu Slimtype Combo LSC-24082k! pri gledanju filma mi se desilo da je ubrzao sa okretanjem diska,mislio sam da je disk los ali nije,par puta sam pritisnuo eject ali nije hteo da izadje! morao sam da restartujem laptop i tek tada sam izvadio cd! vratio sam cd zatvorio opet isto,stavio drugi za koji znam da je radio,cita ali vrti kao lud i stane,zablokira ceo racunar! zatvorim ga bez cd-a izbaci,uopsteno totalno je poludeo! zaista neznam sta da radim,mislim se da updejtujem firmwear ali neznam kako se to radi a da nosim u servis iskreno trenutno nisam pri parama! unapred neizmerno zahvalan na bilo kakvoj informaciji!
Nosi u servis. Nemoj sam raditi upgrade firmwarea na optickom uredjaju za laptop... mada sumnjam da bi ti i to pomoglo... ako nista ne cita, moslim da je crko.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647114. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.