Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Treba da ubacim novi disk u novo kućište ali ?
STRANA 1 OD 1
kefalo81 Treba da ubacim novi disk u novo kućište ali ? 01.09.2011. 17:40 T38174

status: user
broj poruka: 775
Naći ću ja uputstvo kako da nov disk ubacim u mašinu, da na njega smjestim OS i da ga podjelim na dvije particije.
Radio sam jednom, mada se ničeg ne sjećam, al ako treba naći ću klip i prebaciti ga na telefon jer mi je ovo jedini komp.

Medjutim, prošli put kad sam se ponudio stricu da pomognem, problem je pravila moja USB tastatura koja nije dala da pritisnem ili esc ili nešto treće.
Uglavnom, instalacija nije mogla da se nastavi i morao sam vaditi bateriju, a pored toga, morao sam da nabavim i drugu tastaturu koja nije usb.
Svoju staru tastaturu sam razbio.

pitanje je šta da radim, tj mogu li da predupredim taj kiks u instalaciji OS-a na novi hard sa postojećom usb tastaturom ili moram da ganjam negdje tu staru tastaturu. Strah me da mi se ponovo nešto ne iskomplikuje.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko Pobrini se da u BIOS-u 01.09.2011. 17:45 #356838

status: user
broj poruka: 4228
podesiš da je Legacy USB Support ENABLED ako već nema posebne opcije za USB Keyboard.

Pozdrav!

Vlada

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs