Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Koji mini slim flash za kola
STRANA 1 OD 1
Munja666 Koji mini slim flash za kola 01.09.2011. 03:20 T38164

status: user
broj poruka: 3

Naime treba mi savet za neki ultra mini slim usb flash stick, što manjih dimenzija i kompaktniji za cd player kola. Po mogućstvu u crnoj boji. Gledao sam nešto i čini mi se zanimljivo od Apacer Handy Steno AH110 i Apacer Handy Steno AH127 i eventualno Kingston DataTraveler Mini Slim. S tim da mi ovi Apacer modeli deluju dosta lepše na slikama od Kingstona. Još neki predlog?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
unknow13 ja bih ovo uzeo 01.09.2011. 09:39 #356723

broj poruka: 581
https://www.itsvet.com/proizvod/kingston-micro-sd-8gb+sd-adapter-mrg2+sdc-8gb/comp_comp_memflashcard/71/2594

Gigabyte GA-MA770-DS3
Athlon 5000+ @ 3 GHz
2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz
Ati 3650
Termaltake 470w
500GB WD Caviar Blue
Termaltake WingRS
Benq 22` FullHD

Erestun re 01.09.2011. 10:08 #356726

broj poruka: 1797
ahahahahahaha munja the number of the beast

Munja666 Re: ja bih ovo uzeo 01.09.2011. 16:27 #356822

Da znaš da sam razmišljao o ovoj varijanti čitač + mem kartica. Čitač je čak manjih dimenzija nego gornji mini slim Apacer ah110. A i ako se polomi čitač, on je dosta jeftiniji nego da kupujem novi fleš stik. E sad ono što mene zanima je da li je ova kombinacija čitač + mem. kartica sporija (prilikom kopiranja i sličnih radnji) u odnosu na fleš stik?

:: https://www.itsvet.com/proizvod/kingston-micro-sd-8gb+sd-adapter-mrg2+sdc-8gb/comp_comp_memflashcard/71/2594
::
:: Gigabyte GA-MA770-DS
:: Athlon 5000+ @ 3 GH
:: 2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz
:: Ati 3650
:: Termaltake 470
:: 500GB WD Caviar Blu
:: Termaltake WingR
:: Benq 22` FullHD
tortojed U svakom slučaju uzmi što kraći model, da ne bi previše smetao... 02.09.2011. 06:03 #357012

broj poruka: 10999
(u relativno malom prostoru) i ne bi ispadao (zbog težine). Najbolje - neki od onih modela koji nemaju kućište nego liče na memorijsku karticu...

Možda ovakav (vidjao sam ih u našim prodavnicama):

http://goo.gl/te68f

measures less than 20mm and weighs 10 grams...there is no risk of damage to the USB port, computer or key if the drive is knocked or bumped...

Munja666 Re: U svakom slučaju uzmi što kraći model, da ne bi previše smetao... 02.09.2011. 10:07 #357026

Zanimljiv flash, ali nigde ga nisam pronašao u prodaji kod nas, kao ni njegovu cenu. Mada koliko vidim u inostranstvu je cena oko 25 evra za 8GB varijantu tako da je to dosta iznad cene od 10-tak evra koliko koštaju slični 8Gb fleševi.

Neki minijaturan kao što je Apacer AH110 u obliku memorijske kartice svakako, ništa veće ne doalzi u obzir. Jedina mana ovog Apacera je što mi deluje mnogo osetljiv i kad bi se skučajno zakačio ili vadio non stop kad se skida pločica ne verujem da bi dugo poživeo. Tako da ovaj Kingston čitač od 250 dinara + neka Micro SDHC kartica -još uvek ne znam koja možda čini kao najbolja opcija, samo ako nije dosta sporiji prilikom kopiranja od fleša?!

:: (u relativno malom prostoru) i ne bi ispadao (zbog težine). Najbolje - neki od onih modela koji nemaju kućište nego liče na memorijsku karticu..
:: Možda ovakav (vidjao sam ih u našim prodavnicama)
:: http://goo.gl/te68
:: measures less than 20mm and weighs 10 grams...there is no risk of damage to the USB port, computer or key if the drive is knocked or bumped..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs