Naime treba mi savet za neki ultra mini slim usb flash stick, što manjih dimenzija i kompaktniji za cd player kola. Po mogućstvu u crnoj boji. Gledao sam nešto i čini mi se zanimljivo od Apacer Handy Steno AH110 i Apacer Handy Steno AH127 i eventualno Kingston DataTraveler Mini Slim. S tim da mi ovi Apacer modeli deluju dosta lepše na slikama od Kingstona. Još neki predlog?
Da znaš da sam razmišljao o ovoj varijanti čitač + mem kartica. Čitač je čak manjih dimenzija nego gornji mini slim Apacer ah110. A i ako se polomi čitač, on je dosta jeftiniji nego da kupujem novi fleš stik. E sad ono što mene zanima je da li je ova kombinacija čitač + mem. kartica sporija (prilikom kopiranja i sličnih radnji) u odnosu na fleš stik?
Re: U svakom slučaju uzmi što kraći model, da ne bi previše smetao...
02.09.2011. 10:07
status: user broj poruka: 3
Zanimljiv flash, ali nigde ga nisam pronašao u prodaji kod nas, kao ni njegovu cenu. Mada koliko vidim u inostranstvu je cena oko 25 evra za 8GB varijantu tako da je to dosta iznad cene od 10-tak evra koliko koštaju slični 8Gb fleševi.
Neki minijaturan kao što je Apacer AH110 u obliku memorijske kartice svakako, ništa veće ne doalzi u obzir. Jedina mana ovog Apacera je što mi deluje mnogo osetljiv i kad bi se skučajno zakačio ili vadio non stop kad se skida pločica ne verujem da bi dugo poživeo. Tako da ovaj Kingston čitač od 250 dinara + neka Micro SDHC kartica -još uvek ne znam koja možda čini kao najbolja opcija, samo ako nije dosta sporiji prilikom kopiranja od fleša?!
:: (u relativno malom prostoru) i ne bi ispadao (zbog težine). Najbolje - neki od onih modela koji nemaju kućište nego liče na memorijsku karticu.. :: :: Možda ovakav (vidjao sam ih u našim prodavnicama) :: :: http://goo.gl/te68 :: :: measures less than 20mm and weighs 10 grams...there is no risk of damage to the USB port, computer or key if the drive is knocked or bumped.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.