Disk je Seagate Baracuda ATA IV 80GB a ovo su performanse na nekom VIA 686A UDMA-66 kontroleru i ima 80 zilni IDE kabl. Nesto usporava kompjuter pa da znam dali je disk ili virusi.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Disk je Seagate Baracuda ATA IV 80GB a ovo su performanse na nekom VIA 686A UDMA-66 kontroleru i ima 80 zilni IDE kabl. Nesto usporava kompjuter pa da znam dali je disk ili virusi :: :: http://imageshack.us/photo/my-images/534/hddw.jpg :: :: :: Dali su grafici i brojke ocekivani ili nesto ne stima :: :: Hvala ljudi
performanse na toj konfiguraciji realno moras da gledas odokativno
:: Disk je Seagate Baracuda ATA IV 80GB a ovo su performanse na nekom VIA 686A UDMA-66 kontroleru i ima 80 zilni IDE kabl. Nesto usporava kompjuter pa da znam dali je disk ili virusi :: :: http://imageshack.us/photo/my-images/534/hddw.jpg :: :: :: Dali su grafici i brojke ocekivani ili nesto ne stima :: :: Hvala ljudi
Pa, verovatno mu je to to. Imao sam neki dan jedan compic, a unutra Samsung SP4004H 7200RPM 40GB, i reko da odradim mali test sa hdtune-tom, kad hdd ladno cepa 55Mb/s, jbt, za matori ATA je odlican. I sto me najvise iznenadilo, je da posle duzeg vremena vidim hdd sariji od 10-ak godina, a da mu je health 100%
E sto volem ovakve dezurne alapace, jos sto je najjace u 90% slucajeva se nalupavaju za medalju, a znakove interpunkcije ili nedaj boze smajlije ko Spansko selo...
Za tvoju informaciju,cisto da se ne otelis ja nemam komp i nemam nameru da ga kupujem.A sto se love tice cisto sumnjam da je trenutno tanji od mene.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: @Ishmerish: A ti malo oladi sa komentarima,jer nemaju svi para da kupuju komponente na svaka 3 meseca.. :: :: AMD X2 4800 :: 2x1GB 800Mhz Kingsto :: Asus M2N68 Plu :: WD 120G :: Hitachi 250G :: XFX 8500GT : :: ::
Ne brini ti za mene,ja ne lupam,za to je svojevremeno bio zaduzen pufi,a sad nemam pojma ko je aktuelan...A sto se tice znakova interpunkcije,nemam pojma o cemu pricas,jer nema sanse da nadjes bilo koju gresku u mom ravopisu... Dalje... To sto nemas komp pokazuje da si mamlaz,jer kako inace visis po ovom forumu non stop i sve zivo znas? Eto tako nesto mi je nejasno...
AMD X2 4800+ 2x1GB 800Mhz Kingston Asus M2N68 Plus WD 120GB Hitachi 250GB XFX 8500GT :)
:: E sto volem ovakve dezurne alapace, jos sto je najjace u 90% slucajeva se nalupavaju za medalju, a znakove interpunkcije ili nedaj boze smajlije ko Spansko selo.. :: :: Za tvoju informaciju,cisto da se ne otelis ja nemam komp i nemam nameru da ga kupujem.A sto se love tice cisto sumnjam da je trenutno tanji od mene :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: @Ishmerish: A ti malo oladi sa komentarima,jer nemaju svi para da kupuju komponente na svaka 3 meseca.. :: :: :: :: AMD X2 4800 :: :: 2x1GB 800Mhz Kingsto :: :: Asus M2N68 Plu :: :: WD 120G :: :: Hitachi 250G :: :: XFX 8500GT : :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.