Drugari ja sam dosad imao samo Pioneer przilice a posto njih vise nema da li vas glas ide za Samsung (Toshiba-Samsung Storage) ili LG (Hitachi-LG storage)? Ima li nesto bolje posto ne znam kakve uredjaje rade ove firme
ali što kaže Srdoch, same shit-different package.Samo se nadaj da će da crkne par dana pred kraj garancije da bi opet dobio novi sa novom garancijom.Ja sam juče zamenio drugog miša po redu, u roku od godinu i po dana, i opet dobio novi sa 2 god. garancije :)
zasto si napisao `storage`? to se ne vodi kao storage vec kao optical, Toshiba naravno je najbolja(TS Corp-Samsung).
:: Drugari ja sam dosad imao samo Pioneer przilice a posto njih vise nema da li vas glas ide za Samsung (Toshiba-Samsung Storage) ili LG (Hitachi-LG storage)? Ima li nesto bolje posto ne znam kakve uredjaje rade ove firm ::
:: zasto si napisao `storage`? to se ne vodi kao storage vec kao optical, Toshiba naravno je najbolja(TS Corp-Samsung) :: :: :: :: Drugari ja sam dosad imao samo Pioneer przilice a posto njih vise nema da li vas glas ide za Samsung (Toshiba-Samsung Storage) ili LG (Hitachi-LG storage)? Ima li nesto bolje posto ne znam kakve uredjaje rade ove firm :: ::
to je greska, ne moze to da bude storage, storage je `skladiste`, dakle hard disk
:: tako stoji na nalepnicama na internet :: :: :: :: zasto si napisao `storage`? to se ne vodi kao storage vec kao optical, Toshiba naravno je najbolja(TS Corp-Samsung) :: :: :: :: :: :: :: Drugari ja sam dosad imao samo Pioneer przilice a posto njih vise nema da li vas glas ide za Samsung (Toshiba-Samsung Storage) ili LG (Hitachi-LG storage)? Ima li nesto bolje posto ne znam kakve uredjaje rade ove firm :: :: ::
DVDRW je uređaj za skladištenje podataka na optičke medije, tako da pre zaslužuje da bude tretiran kao storage nego DVDRW medij.
Pozdrav!
Vlada
:: to je greska, ne moze to da bude storage, storage je `skladiste`, dakle hard dis :: :: :: :: tako stoji na nalepnicama na internet :: :: :: :: :: :: :: zasto si napisao `storage`? to se ne vodi kao storage vec kao optical, Toshiba naravno je najbolja(TS Corp-Samsung) :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Drugari ja sam dosad imao samo Pioneer przilice a posto njih vise nema da li vas glas ide za Samsung (Toshiba-Samsung Storage) ili LG (Hitachi-LG storage)? Ima li nesto bolje posto ne znam kakve uredjaje rade ove firm :: :: :: ::
isto djubre. Kupi jeftiniji i vozi. Kad pocne da jebava ocisti laser. Kad posle toga pocne da jebava poentiraj tricu u kontejner i kupi drugi.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.