od jednom posle 6meseci imanja ovog os win7 32bit blabla... restartujem jednom i radi sve ok. inace win malo brljavi i sporo ucitava WD AAKS 500gb jel to otkazuje hardver ili je do win7ice?
Hitachi... :) Nikada me nije izdao, zato ga volem!A ovamo WD svi reklamiraju, a svaki drugi dan neko se žali na njega, i Mixer93 kupi Samsung f3 nov, ali neispravan.Pitajte mene i IMarkovića šta valja!He-he :)
to se meni desilo posle 6 meseci od kupovine na istom HDD-u WD Caviar Blue 500AAKS, kad sam ga iskenirao HDD regeneratorom imao sam sta i da vidim 200 i kusur bad sektora. E zato ja kazem da su WD diskovi otisli u k****.
ako nema onda reinstal pa ako i dalje brljavi novi hdd sad su barem dzaba, mada mislim da mi je ovaj jos u garanciji imam ga 2god samo moram da iskopam garanciju iz naftalina inace sistemski je hdd u pitanju pa je skoro prazan nemam sta da bekapujem i da se bojim da ne nestanu fajlovi
Samo se ti pozivaj na garanciju...pa će Cicija da te nakrpi opet!Sad ćeš kao da reklamiraš taj Wd 500AAKS, a dobićeš SSD OCZ Vendetta(mada ti od srca želim tako nešto). :)
:: da vidim jel ima neke lose sektore itd :: :: ako nema onda reinstal pa ako i dalje brljavi novi hdd sad su barem dzaba, mada mislim da mi je ovaj jos u garanciji imam ga 2god samo moram da iskopam garanciju iz naftalina :: inace sistemski je hdd u pitanju pa je skoro prazan nemam sta da bekapujem i da se bojim da ne nestanu fajlov :: :: ::
Nema šanse. verovatno će dobiti Quantum Fireball lct20! Pozdrav!
Vlada
:: Samo se ti pozivaj na garanciju...pa će Cicija da te nakrpi opet!Sad ćeš kao da reklamiraš taj Wd 500AAKS, a dobićeš SSD OCZ Vendetta(mada ti od srca želim tako nešto). : :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=g3sJB2tcoJ :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222E :: :: :: da vidim jel ima neke lose sektore itd :: :: :: :: ako nema onda reinstal pa ako i dalje brljavi novi hdd sad su barem dzaba, mada mislim da mi je ovaj jos u garanciji imam ga 2god samo moram da iskopam garanciju iz naftalina :: :: inace sistemski je hdd u pitanju pa je skoro prazan nemam sta da bekapujem i da se bojim da ne nestanu fajlov :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.