Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Koja uSB kutija za SATA 2 TB i 3 TB diskove?
STRANA 1 OD 1
operator Koja uSB kutija za SATA 2 TB i 3 TB diskove? 01.07.2011. 20:15 T36993

status: user
broj poruka: 4266
Primetio sam da nešto u zadnje vrijeme nema kvalitetnih HDD kutija na našem tržištu, osim škarta. Šta je sa CM XCRAFT 351 sata i IDE?
Ako neko ima preporuku samo da nije LC Power, Intex, Konig i sl. Samo kvalitetnije i da je dostupno na našem tržištu. Tražim kutije i za IDE, ali da su kvalitetne.
Npr. Spire Giga II je napravljen 2005 godine, a podržava 1.5 TB HDD ove SATA. Da li ima još neki za SATA i IDE kombinaciju, a da podržava IDE i SATA 3.5 inča.
operator
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Millance82 re 01.07.2011. 21:59 #341257

broj poruka: 578

Imam nov ovakav ako ti odgovara, posluzio mi par dana doka sam koristio laptop

http://www.itsvet.com/proizvod/revoltec-rs066-3.5/comp_comp_hddrack/705/202
imarkovic Re: Koja uSB kutija za SATA 2 TB i 3 TB diskove? 01.07.2011. 23:06 #341267

broj poruka: 19012
druze, ja sam probao SVE najbolje rack-ove za eSATA i USB za iDE i SATA diskove i mogu da ti sa sigurnoscu potvrdim da su svi KINEZI ukljucujuci i taj fancy X-CRAFT na kome mi je e-SATA radio ukupno 24h, reklamirao, sledeci isto tako itd. bezi od x-craft, REVOLTEC je ajde da kazem ok, za divno cudo sa njim nemam problema, ima jmicron integrisan kontroler, sta je moja preporuka, to je FABRICKI eksterni hard disk - WD, ili SEAGATE EXTREME FreeAgent, to ti je moja topla preporuka, to radi savrseno! Hitachi koliko sam video ima jedan model i USB3, dakle otpisi RACK nego uzmi eksterni upakovan skockani hard disk. E zaboravih, jedan jedini model koji potvrdjujem da nije kinez nego extra kvalitetan i proveren rack ima TRANSCEND, ako ga nadjes, ja sam capio par komada u Bel computers-u, imas e-sata i USB varijantu.

:: Primetio sam da nešto u zadnje vrijeme nema kvalitetnih HDD kutija na našem tržištu, osim škarta. Šta je sa CM XCRAFT 351 sata i IDE
:: Ako neko ima preporuku samo da nije LC Power, Intex, Konig i sl. Samo kvalitetnije i da je dostupno na našem tržištu. Tražim kutije i za IDE, ali da su kvalitetne
:: Npr. Spire Giga II je napravljen 2005 godine, a podržava 1.5 TB HDD ove SATA. Da li ima još neki za SATA i IDE kombinaciju, a da podržava IDE i SATA 3.5 inča
:: operator
MaliAbner Re: Re: Koja uSB kutija za SATA 2 TB i 3 TB diskove? 02.07.2011. 23:56 #341442

broj poruka: 7769
E bas htedoh da te iskritikujem i na kraju videh Transcend, isti je kao TT i poseduje aktivno hladjenje a uz to je i esata sto ce reci evo vec skoro godinu dana radi bez da pravi vece probleme, unutra je jedan smugsmug od 2tb.
Brzina varira izmedju 60-90 mb/s.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: druze, ja sam probao SVE najbolje rack-ove za eSATA i USB za iDE i SATA diskove i mogu da ti sa sigurnoscu potvrdim da su svi KINEZI ukljucujuci i taj fancy X-CRAFT na kome mi je e-SATA radio ukupno 24h, reklamirao, sledeci isto tako itd. bezi od x-craft, REVOLTEC je ajde da kazem ok, za divno cudo sa njim nemam problema, ima jmicron integrisan kontroler, sta je moja preporuka, to je FABRICKI eksterni hard disk - WD, ili SEAGATE EXTREME FreeAgent, to ti je moja topla preporuka, to radi savrseno! Hitachi koliko sam video ima jedan model i USB3, dakle otpisi RACK nego uzmi eksterni upakovan skockani hard disk. E zaboravih, jedan jedini model koji potvrdjujem da nije kinez nego extra kvalitetan i proveren rack ima TRANSCEND, ako ga nadjes, ja sam capio par komada u Bel computers-u, imas e-sata i USB varijantu
::
:: :: Primetio sam da nešto u zadnje vrijeme nema kvalitetnih HDD kutija na našem tržištu, osim škarta. Šta je sa CM XCRAFT 351 sata i IDE
:: :: Ako neko ima preporuku samo da nije LC Power, Intex, Konig i sl. Samo kvalitetnije i da je dostupno na našem tržištu. Tražim kutije i za IDE, ali da su kvalitetne
:: :: Npr. Spire Giga II je napravljen 2005 godine, a podržava 1.5 TB HDD ove SATA. Da li ima još neki za SATA i IDE kombinaciju, a da podržava IDE i SATA 3.5 inča
:: :: operator
imarkovic Re: Re: Re: Koja uSB kutija za SATA 2 TB i 3 TB diskove? 03.07.2011. 03:01 #341460

broj poruka: 19012
ma daj, kakav TT, gde isti, nije ni SLICAN, TT je isto govno kao i CM, tako da nije to isto.. ja gledam kvalitet iznutra, kada vidim onu razmrljanu stampanu plocu, krive i deformisane srafove, kondenzatore neke lose i iskrivljene (Transcend SVI imaju solid elektrolite sto me je prijatno iznenadilo), naponski kabl koji viri iz ploce i zalepljen topljenom plastikom iskreno povraca mi se, toga u Transcendu NEMA!

:: E bas htedoh da te iskritikujem i na kraju videh Transcend, isti je kao TT i poseduje aktivno hladjenje a uz to je i esata sto ce reci evo vec skoro godinu dana radi bez da pravi vece probleme, unutra je jedan smugsmug od 2tb
:: Brzina varira izmedju 60-90 mb/s
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: druze, ja sam probao SVE najbolje rack-ove za eSATA i USB za iDE i SATA diskove i mogu da ti sa sigurnoscu potvrdim da su svi KINEZI ukljucujuci i taj fancy X-CRAFT na kome mi je e-SATA radio ukupno 24h, reklamirao, sledeci isto tako itd. bezi od x-craft, REVOLTEC je ajde da kazem ok, za divno cudo sa njim nemam problema, ima jmicron integrisan kontroler, sta je moja preporuka, to je FABRICKI eksterni hard disk - WD, ili SEAGATE EXTREME FreeAgent, to ti je moja topla preporuka, to radi savrseno! Hitachi koliko sam video ima jedan model i USB3, dakle otpisi RACK nego uzmi eksterni upakovan skockani hard disk. E zaboravih, jedan jedini model koji potvrdjujem da nije kinez nego extra kvalitetan i proveren rack ima TRANSCEND, ako ga nadjes, ja sam capio par komada u Bel computers-u, imas e-sata i USB varijantu
:: ::
:: :: :: Primetio sam da nešto u zadnje vrijeme nema kvalitetnih HDD kutija na našem tržištu, osim škarta. Šta je sa CM XCRAFT 351 sata i IDE
:: :: :: Ako neko ima preporuku samo da nije LC Power, Intex, Konig i sl. Samo kvalitetnije i da je dostupno na našem tržištu. Tražim kutije i za IDE, ali da su kvalitetne
:: :: :: Npr. Spire Giga II je napravljen 2005 godine, a podržava 1.5 TB HDD ove SATA. Da li ima još neki za SATA i IDE kombinaciju, a da podržava IDE i SATA 3.5 inča
:: :: :: operator
MaliAbner Re: Re: Re: Re: Koja uSB kutija za SATA 2 TB i 3 TB diskove? 03.07.2011. 05:20 #341469

broj poruka: 7769
Izgleda da se desila prica o mami i cerki koja se poverava mami da joj verenik ima pacetinu kao kikiriki a mama je tesi recima ne brini kad ga pomazis malo ovde gricnes onde ima da naraste... a cerka joj uzvraca ma ne mislim na velicinu nego na ukus...

Elem nisam siguran da smo se razumeli ali kuciste moje fijoke je potpuno isto kao i TT kuciste sa cincilatorom...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: ma daj, kakav TT, gde isti, nije ni SLICAN, TT je isto govno kao i CM, tako da nije to isto.. ja gledam kvalitet iznutra, kada vidim onu razmrljanu stampanu plocu, krive i deformisane srafove, kondenzatore neke lose i iskrivljene (Transcend SVI imaju solid elektrolite sto me je prijatno iznenadilo), naponski kabl koji viri iz ploce i zalepljen topljenom plastikom iskreno povraca mi se, toga u Transcendu NEMA
:: :: E bas htedoh da te iskritikujem i na kraju videh Transcend, isti je kao TT i poseduje aktivno hladjenje a uz to je i esata sto ce reci evo vec skoro godinu dana radi bez da pravi vece probleme, unutra je jedan smugsmug od 2tb
:: :: Brzina varira izmedju 60-90 mb/s
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: druze, ja sam probao SVE najbolje rack-ove za eSATA i USB za iDE i SATA diskove i mogu da ti sa sigurnoscu potvrdim da su svi KINEZI ukljucujuci i taj fancy X-CRAFT na kome mi je e-SATA radio ukupno 24h, reklamirao, sledeci isto tako itd. bezi od x-craft, REVOLTEC je ajde da kazem ok, za divno cudo sa njim nemam problema, ima jmicron integrisan kontroler, sta je moja preporuka, to je FABRICKI eksterni hard disk - WD, ili SEAGATE EXTREME FreeAgent, to ti je moja topla preporuka, to radi savrseno! Hitachi koliko sam video ima jedan model i USB3, dakle otpisi RACK nego uzmi eksterni upakovan skockani hard disk. E zaboravih, jedan jedini model koji potvrdjujem da nije kinez nego extra kvalitetan i proveren rack ima TRANSCEND, ako ga nadjes, ja sam capio par komada u Bel computers-u, imas e-sata i USB varijantu
:: :: ::
:: :: ::
:: :: :: :: Primetio sam da nešto u zadnje vrijeme nema kvalitetnih HDD kutija na našem tržištu, osim škarta. Šta je sa CM XCRAFT 351 sata i IDE
:: :: :: :: Ako neko ima preporuku samo da nije LC Power, Intex, Konig i sl. Samo kvalitetnije i da je dostupno na našem tržištu. Tražim kutije i za IDE, ali da su kvalitetne
:: :: :: :: Npr. Spire Giga II je napravljen 2005 godine, a podržava 1.5 TB HDD ove SATA. Da li ima još neki za SATA i IDE kombinaciju, a da podržava IDE i SATA 3.5 inča
:: :: :: :: operator
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs