Ljudi moji da li ima negde u Serbistanu Matshita UJ-852s optika, ili ako neko ima malo vise znanja po ovoj temi pa da li postoji neki kompatibilan model koji bi mogao da ubacim?
Pokušaj da nabaviš GSA-T20L, to je jedan od najpouzdanijih ATA rezača za laptopove. Fabrički su ugrađivani u pojedine modele HP-a a verovatno i u druge laptopove. Ja ga imam u HP 8510p modelu i u Nc6120 na kome sam čak narezao i nekoliko LightScribe diska i pored takvog opterećenja rezač radi kao i prvog dana (a ima već poduži radni staž).
:: Ljudi moji da li ima negde u Serbistanu Matshita UJ-852s optika, ili ako neko ima malo vise znanja po ovoj temi pa da li postoji neki kompatibilan model koji bi mogao da ubacim
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.