Na PCaxe su svi govorili kako taj disk ne valja i kako treba da izbegavaju a ovde dan posle toga ili dva dana covek kaze ja bi uzeo taj da sam na tvom mestu i stavi link. Dajte malo solidarnmosti tipa da im istruli u magacinima ono sto ne valja.Tako ce doneti bolje. Sta vam je neko treba da kuca nesto 3h i da popije BSOD i da radi ispocetka a da ga nije kupio imao bi 3h slobodnog vremena i 100e u dzepu. Jel ste normalni???
Ja imam extra primerak i7 875 K (megahalems) terao sam ga do 4.2.na vazduhu sve preko toga gori eee da mi je vodeno ladjenje ko zna dje bi bio kraj. mozda 4.8 ili 5,0 :) http:// https://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJdg
:: Ja imam extra primerak i7 875 K (megahalems) terao sam ga do 4.2.na vazduhu sve preko toga gori eee da mi je vodeno ladjenje ko zna dje bi bio kraj. mozda 4.8 ili 5,0 : :: http:/ :: https://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJd :: ::
Lapsus, mislio sam na vakum koji mu drži uši na mestu i onu spojenu četku iznad očiju, ovaj.. obrve...
Ova tema treba da ostane otvorena da se neko ne bi zajebao i kupio hw od njega, koji on pritom ne zna ni da koristi i muči do krajnjih granica... Doći će tako i dan kad će da prodaje svoj i7 950 koji je držao na 1.5v... __________________ Scourge of PCBerza
:: Lapsus, mislio sam na vakum koji mu drži uši na mestu i onu spojenu četku iznad očiju, ovaj.. obrve.. :: :: Ova tema treba da ostane otvorena da se neko ne bi zajebao i kupio hw od njega, koji on pritom ne zna ni da koristi i muči do krajnjih granica... Doći će tako i dan kad će da prodaje svoj i7 950 koji je držao na 1.5v.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Re: SSD agility 3 - posto je tema zakljucana, na ovaj nacin dajem...
20.06.2011. 11:50
status: user broj poruka: 6083
Nesto sam citao na benchu, plus video lose rezultate, i onu temu na pcaxe, pa rekoh bolje da kazem coveku nego da se zaleti i kupi nesto sto onece da mu bude to to. Nisam se mnogo zaludjivao sto se tice agility 3 i kontrolera koji koristi, ali sam se do sada samo susretao na kuknjavom i iscekivanjem novog firmware-a. Kome se zalomio da radi kako treba, good for him/her
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: prilog (nadovezujem sa na Snoopy-jevu opasku o tome kako je cuo za neke probleme u vezi Agility 3) :: :: http://goo.gl/gLC5j :: :: Clanak u vezi problema (i moji komentari pride) :: Uvaljivanje sranya za velike pare.
Re: Re: Re: SSD agility 3 - posto je tema zakljucana, na ovaj nacin dajem...
20.06.2011. 12:35
status: user broj poruka: 6083
xD
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: ...ili u ovom slučaju... it.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: Kome se zalomio da radi kako treba, good for him/he :: :: ::
:: Lapsus, mislio sam na vakum koji mu drži uši na mestu i onu spojenu četku iznad očiju, ovaj.. obrve.. :: :: Ova tema treba da ostane otvorena da se neko ne bi zajebao i kupio hw od njega, koji on pritom ne zna ni da koristi i muči do krajnjih granica... Doći će tako i dan kad će da prodaje svoj i7 950 koji je držao na 1.5v.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: Ma nemoj .... a ti si kao pošteno prase ... ti ne ješ pomije iz tudjeg obora?!? Daj ne seri Daum-e, ko još kupuje te skupe procesore i grafike da ih drži na default voltaži i frekvenciji? Svi ih klokujete do iznemolosti i onda ih gurate u oglase pod naivnim izgovorima da kupujete novije ili jače. To radi i poremećeni O-gringo sa 50 naloga i to različitih. Nije da branim poremećenog ogringo-a, ali na oglasnom delu foruma su vecinom gori od O-Gringo-a. Tamo prodaju memorije po cenama vecim od cena u radnji nove memorije, procesore i grafičke za maks. 10% manju cenu i redom. Da li su mozda ti drzali svoje procesore na 1V pa ih sada prodaju ili su ih klokovali do max. granica?!?
Meni sve to lici na onu pricu prodavaca automobila: `vozila ga bre bakica samo do bakalnice i nazad do kuce`!
Smeje se jedna prevarant drugome. Kakva radost .... ahahahaaha
Citirao sam DAUM-a koji se smeje drugim prodavcima prevarantima. Ko kaže da je DAUM tek pošten i da on sve što prodaje prodaje a da pre toga nije bilo mučeno ili da nema neku falinku? Ko još prodaje ispravan proizvod tek tako???
Evo, ja dajem onom Gringu 35€ za taj SSD u svako doba. Jel bi ga dao za te pare
:: :: :: Citirao sam DAUM-a koji se smeje drugim prodavcima prevarantima. Ko kaže da je DAUM tek pošten i da on sve što prodaje prodaje a da pre toga nije bilo mučeno ili da nema neku falinku? Ko još prodaje ispravan proizvod tek tako?? :: :: :: Evo, ja dajem onom Gringu 35€ za taj SSD u svako doba. Jel bi ga dao za te pare
Uporedjivao sam cenu sa GB prostora ... moj lapsus ... O.K. disk vredi nov 110€, polovan u takvom stanju sa kontrolerom koga zezaju drajveri ... ne vredi više od 70€ rizika ... i to samo da bi gubio živce kada ti WIN izbaci BSOD ... ma jok ... meni bre da plati ako hoće da ga se otarasi jer ću ja da zagorčam živcima stanje mukom ... nikako ... ni 35€ ne plaćam ...
Pa razlika je u tome što sam ja javno na forumu pokazivao svoje rezulate sa kojima sam jako zadovoljan bio, a nekoliko dugogodišnjih usera me poznaje lično i isto tako znaju kako se ophodim sa svojim hardverom...
Sale je poznat unazad da je vežbao overclock na svakoj svojoj mašini i isto tako je pokazivao rezultate sa ubogim matorim procesorima koje je gurao na 1.5v i skraćivao im radni vek... Tako je i pokušavao prošle godine da uvali 4770 za 100 evra zato što se `dobro overclockovala` i ubedjivao nas kako je već našao kupca, da bi na kraju je jedva uvalio za 50 evra... Preplavio čovek sve forume sa temama tipa `BIG BANG, MEGA USPEH` itd, svaki drugi dan nova tema njegovog OC treninga...
Problem tvoj je što ti non stop nešto smeta, ili ljubomorišeš, a kod mene je stvar što imam toliko novca da ne moram da stavljam prideve u oglase kad prodajem nešto, već napišem kako jeste... da li prodam nešto 20 evra gore ili dole, briga me iskreno...
:: :: :: Citirao sam DAUM-a koji se smeje drugim prodavcima prevarantima. Ko kaže da je DAUM tek pošten i da on sve što prodaje prodaje a da pre toga nije bilo mučeno ili da nema neku falinku? Ko još prodaje ispravan proizvod tek tako?? :: :: :: Evo, ja dajem onom Gringu 35€ za taj SSD u svako doba. Jel bi ga dao za te pare
Jedan je zivot i mnogo je kratak da bi se trosio i jedan sekund na likove poput Lepog Saleta...
neka radi covek sta hoce, moje sazaljenje ima i to je to, nisam ja placen da njega izvodim na pravi put i objasnajvam liku od 30godina koje su granice normalnog ponasanja...
proc je primerak koji 4,4 ghz daje sa 1.35v stabilno u linxu a satima sam vrteo na 4,66 ghz... ima i rang lista na sekiri o tome... ali sta ja da pricam retardima....
ljubomora do kraja.... die hard bastards:))
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II OCZ AGILITY 3 NZXT LEXA S NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
a ovaj dusebriznik poput snupija.... takvi zasuluzuju batine jer guraju nos tamo gde ne treba... ali oprosticu mu na neozbiljnu konfu iako se decko trudi sto je jes...
hahahahah mrssss....
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II OCZ AGILITY 3 NZXT LEXA S NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
:: a ovaj dusebriznik poput snupija.... takvi zasuluzuju batine jer guraju nos tamo gde ne treba... ali oprosticu mu na neozbiljnu konfu iako se decko trudi sto je jes.. :: :: hahahahah mrssss... :: :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT LEXA S NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
:: ...a kod mene je stvar što imam toliko novca da ne moram da stavljam prideve u oglase kad prodajem nešto, već napišem kako jeste... da li prodam nešto 20 evra gore ili dole, briga me iskreno..
Ti si glup stvarno onoliko koliko su ti dugačke spojene obrve, ako vidiš ljubomoru bilo kakvu asociranu sa tvojim likom...
Žalosno, stvarno...
@Snupi, nije stvar do 20 evra, već je stvar da ispadneš čovek i da ako nešto ne valja, da tako i napišeš, a ne da stavljaš cenu u nebesa i da pričaš kako je sve bajno i brzo, ko što ovaj papak raspali pokušava da uvali spor SSD nekome, plus ga je možda i pregazio defragmentiranjem ili ko zna šta...
Treba samo ispasti čovek, ništa više, da li ćeš više para da uzmeš i da zajebeš nekoga to samo zavisi da li si pilićar koji hoće zadnji dinar da izvuče ko sale, ili si normalna osoba koja će da navede svaki problem...
Ja volim moju savest čistu... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.