AAM - Acoustic Management na F3 500Gb, kako promeniti iz Windowsa?
STRANA 1 OD 1
Danijelk
AAM - Acoustic Management na F3 500Gb, kako promeniti iz Windowsa?
05.06.2011. 01:29
T36380
status: user broj poruka: 1541
Pazario sam popularni F3 500Gb pa bi iz Windowsa 7 da promenim AAM. Znam da postoji ESTool ali radi samo iz dos-a. Zna neko kako? Inace disk je za svaku pohvalu, brz, hladan, izgleda da mi je zapao dobar primerak :)
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 - Kingston 4 Gb DDR2 800 - LC Power 600W - Philips 22``
Jedan od ova dva programa će da ti odradi posao: HD Tune Pro ili Hard Disk Sentinel. Ni jedan ni drugi nisu free, ali probaj da se snađeš, ako zaškripi javi pa da priteknemo u pomoć.
HDD su jos OK. Naopako kada bi krenuli to da donose kao napajanja, grafike i maticne i da unistavaju podatke firmama. Tu jos nisu zasli. Po koji SSD se provuce neispravan ali to se obicno gleda da se uvali gejmerima da ne nestanu neki ozbiljni podaci. A to su male sume u pitanju. Nema prostora za primamljivih 100e zgrabiti odmah ciste zarade. Za HDD se ne bojte. Znate kako cete prepoznati promene. Po ekstremnom poskupljenju HW. Posto su naviklio na velike zarade kada im drzava omoguci da nas pretrpavaju sa neispravnim HW a navikli na lepe zarade oni ce jos podici cene ispravnom.
UnclkeSam, umesto da opleteš po jednoj teoriji zavere kako prodavci namerno smanjuju AAM hard diskovima i onda se paćenici po forumima hvale kako njihov ne `krči`, ti napisa nešto što razume jedino Platon? Mnogo je diskova koji dolaze sa smanjenim AAM i otuda su korisnnici zadovoljniji da im se disk ne čuje u kućištu.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.