Fizički mi je oštećena memorijska kartica (Memory Stick Pro Duo)...i računar (ne prepoznaje je kao karticu) kao i fotoaparat ne može da je pročita. Konektori joj nisu oštećeni...Na njoj mi se nalaze fotografije koje ne bih voleo da izgubim. Kada je ubacim u fotoaparat izbacuje grešku C:13:01 Please help!
Odnosno, da li to znaci da si karticu ubacio u card reader i ustanovio da ni tako ne moze da bude `procitana`? Ako je to u pitanju, onda je najverovatnije pregoreo neki chip (kartica fajlove memorise u elektronska kola/chip-ove/) pa je malo verovatno da ces moci da pronadjes i prebacis podatke...
ebiga nindza ... sta sad ocekujes od nas ! .. svi programi koji mogu da vrate podatke zahtevaju fizicki ispravnu karticu .. sto kod tebe nije slucaj ..
svi programi za popravku FW na kontrolerima .. takodje zahtevaju fizicki ispravnu karticu ali uz gubitak podataka.. (mentalno je neispravna)
ostaje samo pokusaj iscitavanja flash chipa na externom programatoru (to nije uredjaj za citanje kartica) i pokusaj rekonstrukcije procitanih bitova u nama razumljiv oblik (jpg .. gif ..etc)
sa zadnje strane je oštećena (priklještena) ne sa prednje (ako se ja razumem šta joj je prednja/zadnja strana)...što je posledica nasilnog izvlačenja iz lap topa...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.