Pozdrav svima !! mozda vec postoji tema o ovome,nzm ali moram da pitam... dakle kupio sam hard disk segate baracuda 1 terabajt a u sistemu mi vidi samo 32mb... kako to? sta da radim da prepozna 1tb ??
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: :: Pozdrav svima !! mozda vec postoji tema o ovome,nzm ali moram da pitam... dakle kupio sam hard disk segate baracuda 1 terabajt a u sistemu mi vidi samo 32mb... kako to? sta da radim da prepozna 1tb ? :: :: Hvala !
popunio si svih 2TB, treba ti veci hard.. to je to, nema sta drugo da bude
:: :: Pozdrav svima !! mozda vec postoji tema o ovome,nzm ali moram da pitam... dakle kupio sam hard disk segate baracuda 1 terabajt a u sistemu mi vidi samo 32mb... kako to? sta da radim da prepozna 1tb ? :: :: Hvala !
I ja sam prvo pomislio na to, al` reko` glupo da pitam da li je uradio osnovnu stvar.Al` sad me zivo zanima. :) http://tiny.cc/rm4rb AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :)
:: Jel si uopste formatirao hard :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: :: :: Pozdrav svima !! mozda vec postoji tema o ovome,nzm ali moram da pitam... dakle kupio sam hard disk segate baracuda 1 terabajt a u sistemu mi vidi samo 32mb... kako to? sta da radim da prepozna 1tb ? :: :: :: :: Hvala !
pa podrazumeva se valjda da je usao u mycomputer, ne bi imao particiju nikakvu da nije formatirao, fabricki nije ni unlocated, vec nije ni disk ubacen (dynamic ili basic).. to te prvo pita kad udjes u mgmt consolu @kosanovic - ides desni klik na my comp na desktopu pa `manage`, zatim udjes u DISK MANAGEMENT, kreiras BASIC disk ako te pita (add new disk), zatim ides na unlocated partition space, add new disk, next nex next.. zatim ces dobiti unpartitioned space.. opet ides na add new next next next da bi dobio logical drive.. i to bi trebalo da bude to.. nadam se da nisi bas laik pa da ne znas ovo da uradis, nema veze i da ne znas, samo pitaj objasnicemo ti.
:: I ja sam prvo pomislio na to, al` reko` glupo da pitam da li je uradio osnovnu stvar.Al` sad me zivo zanima. :) :: http://tiny.cc/rm4r :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE :: 3 macke,dve iste i jedna razlicita : :: :: :: Jel si uopste formatirao hard :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav svima !! mozda vec postoji tema o ovome,nzm ali moram da pitam... dakle kupio sam hard disk segate baracuda 1 terabajt a u sistemu mi vidi samo 32mb... kako to? sta da radim da prepozna 1tb ? :: :: :: :: :: :: Hvala !
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.