Naime problem je u sledecem imam laptop Toshiba Satellite A665-S5170(star 5 meseci kupljen u USA nov)pre par dana mi je pokazao da notifikaciju da mi je HDD failure eminent.Ne budem lenj pa se nakacim na PC Berzu i procitam koje programe da koristim za HDD scan i skinem HDD Scan3,3 i odradim ,i on mi pokaze sledece:43 Rellocated sectors found,odradim i back up(koji se vukao kao prebijena macka).Onda ponovo odradim test juce on samo nadje 9 Rellocated sectors found i danas nadje samo 5........ A za to sve vreme mi je komp malo usporen......nem pojma sta da radim????
Toshiba ima globalnu garanciju, tako da ti vazi i servis kod nas. Prvo koji je hdd, ko je proizvodjac? Skines lepo sa proizvodjacevog sajta dos boot program za cd, narezes, pokrenes i skeniras sa long test, ako postoji mogucnost popravke on ce ti to prikazati. Ako zatrazi low level format, pre njega poskidaj sve podatke i normalno sledi ti reinstalacija. U toku rada nema udaranja i naglih pokreta!!! Ako je disk poceo da otkazuje, osnovna garancija je godinu dana, tako da imas jos vremena za reklamaciju. Ovo su sve osnovne stvari, tako da ti je pitanje malo glupo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.