Nece da mi u HD Tune odradi za write, kaze da mi je writing disabled i da obrisem particije?? :S
U ovom AS SSDu sam dobio vece rezultate nego sto stoji na G.Skill sajtu. Zadovoljan sam, sem ovoga za hd tune sto zeza, a i kod access time dobijam 2.5x manje rezultate nego sto pise na njihovom sajtu.
To samo u ovom jednom programu, ostalo je manje vise to to. Samo me interesuje zbog cega kaze da brisem particije i da je writing disabled? U cemu je fora?
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Ovo je već lepota, volim da dobijem i bolje cifre nego što reklamiraju :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: ::
To je kod svakog tako, nemoj se cimati oko toga. Nego, reci mi tvoje utiske, kako ti se čini sve to...ubrzanje sistema? Da li si ti lično zadovoljan, jer benchmark testovi ne mogu da budu satisfakcija ako lično nisi zadovoljan. kako ti se učitavaju aplikacije i kako ti sistem radi, kojom se brzinom diže i sl.?
:: To samo u ovom jednom programu, ostalo je manje vise to to. Samo me interesuje zbog cega kaze da brisem particije i da je writing disabled? U cemu je fora :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: Ovo je već lepota, volim da dobijem i bolje cifre nego što reklamiraju :: :: :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: ::
Zadovoljan sam, ne mogu jos potpuno da iznesem utiske jer nista nisam instalirao, ali ono sto mi se svidja je kada u startu prevucem misem na control panel, on izbaci listu odmah, mozilu odmah otvara, sistem se bas brzo podigne i cim vidis desktop mozes da otvoris sta god hoces, a aplikacije se ucitaju za koji sekund. Super stvarcica, preporuka ako neko ima stogod jeftinije da kupi, mnogo je ovde 22+ hiljade za 120Gb
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: To je kod svakog tako, nemoj se cimati oko toga :: Nego, reci mi tvoje utiske, kako ti se čini sve to...ubrzanje sistema :: Da li si ti lično zadovoljan, jer benchmark testovi ne mogu da budu satisfakcija ako lično nisi zadovoljan. kako ti se učitavaju aplikacije i kako ti sistem radi, kojom se brzinom diže i sl. :: :: CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6 :: :: :: :: To samo u ovom jednom programu, ostalo je manje vise to to. Samo me interesuje zbog cega kaze da brisem particije i da je writing disabled? U cemu je fora :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: :: :: Ovo je već lepota, volim da dobijem i bolje cifre nego što reklamiraju :: :: :: :: :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: :: :: ::
To je to nema vise pescanik. Kako udjes na desktop posle paljenja ikone su tu nema da se stvaraju kao i da izgledaju isto prvo i cim kliknes na kontrola panel u njemu si. Te sekunde kada si na desktopu. Kada izadjes iz igre odmah si na dekstopu momentalno i mozes bilo sta da kreces odm,ah da radis. Ne cekas 7-8 sec. Videces kada instaliras, mozes 2 razlicite igre da otovris i skeniras antivirus i gledas ytoutube.
Bas tako :) Selektujem 15 word fajlova, enter, i svi se otvore instant
:: To je to nema vise pescanik. Kako udjes na desktop posle paljenja ikone su tu nema da se stvaraju kao i da izgledaju isto prvo i cim kliknes na kontrola panel u njemu si. :: Te sekunde kada si na desktopu. :: Kada izadjes iz igre odmah si na dekstopu momentalno i mozes bilo sta da kreces odm,ah da radis. Ne cekas 7-8 sec. Videces kada instaliras, mozes 2 razlicite igre da otovris i skeniras antivirus i gledas ytoutube. :: :: :: :: X4 965BE-H70-Crosshair 4 F-ATI5870-HyperX 1600 4x2GB-SSD V+ 64GB-WD500AAKS-X-750-CM-690 Basic-G510-P2450H...Win 7 x64 Ultimate.. :: ::
Jbg dzabe ljudima i iNtel nekima kada imaju osiromasen hard onda cekaju koliko god da su pukli para za Intel. Skoro svaki deo kompa je bitan. Nema stednje. Mozes da ustedis da ne kupujes kulere aftermarket ako neces da klokujes, na fabrickom kloku ako fabricki ne radi dobro, neispravno je nesto. Na tastaturi, misu, kucistu, monitoru, na tome mozes da ustedis i kazem kulerima, ventilatorima. Ostalo sve bhi trebalo da je ista klasa ili jedna nize a ne 3 klase ispod. Kod mene je bar sve slicna klasa. Ujednaceno, sem grafike koja se izdvaja, da su bas dobri kao i ploca i napajanje. Ali hard i cpu i memorija su odlicni. Mislim za AMD i sveukupno sta ljudi imaju.
A onda se postavlja pitanje, zasto bi otvarao 15 word fajlova odjednom, de je frka da se sistem pali 10sec krace, sto ti treba da odma posle izlaska iz igre mozes nesto da pokrenes a ne posle 3-4sekunde itd...
Nije vredno tih para, bar meni, nije mi frka za par sekundi. Nece to biti isplativo i potrebno sve dok ne bude standrad, dok tih 120GB ne bude bar 50e.
Nije potrebno, ali ono sto mi najvise treba je kada se pali komp da mogu da koristim odmah a ne 2 minuta da je paralizovan. Uopste ceo sistem radi nenormalno brzo, sta god da otvoris, kada instaliras samo preleti status bar.. Naravno da je skupo i max cena koju bi neko trebalo da plati je 1e/GB
:: A onda se postavlja pitanje, zasto bi otvarao 15 word fajlova odjednom, de je frka da se sistem pali 10sec krace, sto ti treba da odma posle izlaska iz igre mozes nesto da pokrenes a ne posle 3-4sekunde itd.. :: :: Nije vredno tih para, bar meni, nije mi frka za par sekundi. Nece to biti isplativo i potrebno sve dok ne bude standrad, dok tih 120GB ne bude bar 50e :: :: :: :: frekfencij :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.