Nekoliko dana u nazad mi se javljala greska u windowsu da hard disk cita neku gresku i da bi trebalo da backupujem svoje podatke....Probao sam sa reinstalacijom win-a i to je trajalo do sinoc...Kad sam ustao komp, je bio u nekom modu gde sam trebao da izaberem repair, or backup to restore point. Kako ni jedna jedino stav ne moze da upali komp. interesuje me da li neko moze da mi kaze sta je u pitanju...Jako mi je hitno jer mi taj komp sluzi za bitne stvari. Pozdrav
Uzeo sam novo napajanje pre jedno mesec dana, i sve je bilo dobro do pre neki dan. Siguran sam da je hard disk, interesuje me da li neko zna resenje ili cu morati novi HDD da uzimam...
ili narezi na DVD sta vec imas ,a sa tim diskom ekspirimentisi posle.Moze da ima setajuce bad sectore (nikad ne znas na cemu si ),a mozda ima samo te bad sectore koji se ne sire.
Problem je sto ne mogu da podignem Windows kako bi prebacio podatke...Stalno otvara repair tool.Moracu da ga odnesem kod nekog, pa da tamo prebacim...Hvala, probacu te solucije
Hvala, tako cu i uraditi. E sad jedno mozda glupo pitanje, ali moram da pitam da ne bih pogresio. Ovaj HDD je WD 160AAJS i on je SATA prikljucak, interesuje me da li ja mogu da uzmem sata HDD bilo koji sa SATA 2/3 prikljuckom i ubodem ga na komp ili moram da trazim SATA?
:: Cek malo , sta si ti radio :: :: 1.Instalirao si windows na novom hardu :: 2.Samo si dodao taj novi , a win ti je i dalje na starom :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: :: :: :: :: Uzeo novi HDD probao da opravim malo ovaj stari ali i dalje mi javlja error kad palim komp i izbacuje istu gresku u windowsu... :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.