Evo na brzaka sam za youtube izbacio raspakivanje ovog SSDa posto kada je meni trebalo nije imalo, pa rekoh da se nadje ljudima, a mozda i nekog od vas interesuje. Vec dva dana mi je tu ali ne mogu da stignem da probam da li uopste radi, pa ovo je ono brzinski. Ima i za berzase na kraju klipa rec dve
Preko bare, proizvodnja april 2011 :D Jedna ide na dobos najverovatnije, a mozda i zadrzim obe. But ain`t gonna be a bargain. Tu sam jos 3min za pitanja
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9- borrowed, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Gde si iskopao memoriju i koliko para? Odma` sada odma :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Necu ja nista da kazem GSkill memorija drzi rekord ja mislim. Samo za Intel ne bi u zivotu kupio 1600 C9. Kada imaju 2200Mhz na C7 latancijama a cini mi se da sam video 2450MHz 4GB ne znam koju latanciju a memorija ubija. GSkill se zna da je najbrza memorija inaca ja licno vise volim Corsair Dominator i svakako bi trazio Corsair Dominator kada bi mi neko donosio. I zbog izgleda i jer volimCorsair a razlika je nevidljiva u tim memorijama sem u benchmarku memorije gde je GSkill brzi, ali ja ne gledam Benchmark nego memorijui zbog iozgleda i zbog ovih nalepnica na GSkillu inace mislim da je GSkill najbrzi nisam siguran pogledacu kada budem imao vremena koje su tacno te za 2450MHz. Cemu uzeti 1600mHz ako ti je dostupno 2200MHz sa C7 latencijom. Ako se ima Intel za AMD je svejedno.
M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje, Ko predlozi MSI nek mi k... glodje!
Evo ga moj izbor ako bi bio GSkill [ Ripjaws-X ] F3-17600CL9D-8GBXLD Qualified for Maximus 4 Extreme ROG plocica. I za ASUS Saybertooth. DDR3 2200MHz C9 2x4GB 1.65V for Second Generation Intel Procesors.
Salim se ne odricem se ja Dominatora samo ima i on sigurno zas Maximus 4.
E ova crvena mi se svidja memorija. Jel moze njoj da se odlepi nalepnica ova za koju nemam reci??? Najbolje memorije naq svetu a jel ste videli njihov coller za memorije. Majko moja ono je najruznija kompijuteska stvar ikada vidjena. Ono je kao zvecka za Bebu, ja nemam recu sta je ono. A bolje su im memorije nego Corsair dosta. Bolje nego bilo koje ali mogli su ono da urade lepse. Pogledajte Corsair onaj sto svetli i ovo.
Ja ovo kada sam video pre 3 meseca, procitaop GSkill cooler ocekujem vanzemaljca gledajuci kakve memroiej imaju kada ono ovo. Kao sat igracka za decu do 5 godina.
Znaci dizajner bi mi leteo sa posla pa da mi je sin rodjeni. Uradio si najpametniju stvar, samo kupujte ljudi preko, kupujte narucujte, izbegavajtye stoku dok nam ne uvezu takve stvari. A onda cemo da gledamo da li su jeftiniji nego preko, ako je dolar jeftinije preko narucujemo od preko.
Pa ti isto imas AMD pa tebi su onda ove memorije savsrsene. Samo sto si uzeo razlicite??? Koliko si platio???
:: Necu ja nista da kazem GSkill memorija drzi rekord ja mislim. Samo za Intel ne bi u zivotu kupio 1600 C9. Kada imaju 2200Mhz na C7 latancijama a cini mi se da sam video 2450MHz 4GB ne znam koju latanciju a memorija ubija. GSkill se zna da je najbrza memorija inaca ja licno vise volim Corsair Dominator i svakako bi trazio Corsair Dominator kada bi mi neko donosio. I zbog izgleda i jer volimCorsair a razlika je nevidljiva u tim memorijama sem u benchmarku memorije gde je GSkill brzi, ali ja ne gledam Benchmark nego memorijui zbog iozgleda i zbog ovih nalepnica na GSkillu inace mislim da je GSkill najbrzi nisam siguran pogledacu kada budem imao vremena koje su tacno te za 2450MHz. :: Cemu uzeti 1600mHz ako ti je dostupno 2200MHz sa C7 latencijom. Ako se ima Intel za AMD je svejedno. :: :: :: M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje :: Ko predlozi MSI nek mi k... glodje :: ::
Pa decko je uradio pravu stvar. Samo me nervira sto su sve memorije za Intel jbt. Ne znam da imam malo vise kesa da ulozim ja bi uvgozio neke stvari. Cisto da unakazim Gigatronu, EMMI-u i ostalima prodaju najviseg segmenta. Zasta da ljudi daju 400e za GIGABYTE plocu ako mogu 270e za EVGA da ubija. Ej bre skoro 300e MSI ploca. U zivotu im ne bi dao 300e. X58 250$ pogledajte kakva ploca na EVGA sajtu. Samo bi takve stvari uvozio. Retke kojih nema i dobre. Corsair, EVGA, memorije ako trebaju ljudima specijalne. Pakovanja od po 12GB-16GB i tako ako nekome treba. Napajanja naravno Corsair, a vi gospodo prodajte srednju klasu a ne da se ludacke pare daju za GIGABYTE, Kingston,COOLERMASTER i jos si lud kada insistiras na ASUS rob marke, ne necu da budem rob marke a da mesam ove dzidzabidze od MSI, GIGABYTE, COOLERMASTERa i sve kako je prodavcima potaman. Da mi neko sa zapada vidi masinu i pita za cenu pao bi covek u nesvest od smeha kada bi sklopio najvisi segment u Srbiji sem ASUS-a. Samo bi pitao DOLARA!!! Ne EVRA, puf sa stolice! Rekli bi da sam ludi da sam se naguzio dovbavljacima.
Za te pare preko EVGA, Enermax, Corsair kombinacija. I znate sta bi uradili, znate sta i oni bi poceli da uvoze jer je to pogan mentalitet. Nije da ne moze, nego nece. Kada zoves strane menadzere svaki dan i dosadjujes da se saradjuje pristace, nego lenji.
Kako mislis ko ce da pobedi. Ja sam vec pobednik, kada sam ostao rob ASUS-a xexexexe. Ko ih provali i neda kes za MSI 300e plocu, MSI 500E grafiku,200e CM napajanje, 400e za GIGABYTE plocu, 300e orman od kucista, sporu skuplju umesto brzu bolje firme jeftiniju memoriju, ko to skapira taj je tog momenta pobednik. Bio bi gubitnik da sam rekao pa da uzecu ja GTX570 MSI, a krenuo po najacu single ASUS nvidia ili ATI.
Pa da cim ne das kes za njihove opcije jer nema sta hoces ti si pobedio. Nek im istruli na stanju Srpski High segment a pametni ce ovako da uvoze od preko i uskoro ce se regulisati kupovina pa ce se svi pretvoriti u EMMI, al spasa nema, nece ga ni biti... jer kupovacemo Onlineeeee.
Ala ti je poredjenje pa ja ne ubijam ljude a kada sam ostao pri svome stavu i izboru ja sam ih vec pobedio. Nisu uspeli da mi prodaju ono na cemu imaju najvecu zaradu i predstave mi to kao isto kao ono sto ja hocu. Znaci laz i preuvelicavanje performansi nije proslo. Kakav Hitler, pricas o ljudima koji ubiojaju ljude i onome ko kupuje i prodaje delove za kompijutere.
Ja ne mogu njih da pokorim ali bi i oni uvozili to isto posle mene. Jer bi ludak otisao po Chieftc Nitro a ne po Corsair sa 7 godina garancije. Kada bi videli da svi kupuju ovo brzo i bi i oni krenuli da imitiraju Hrvate pa bi imali ugovor sa boljim firmama koje daju vecu garanciju. Ne moze niko njih da unisti koliko god para da ima za to su potrebne godine. Sem da neko bas ima ugovor sa nekoliko najpoznatijih firmi i da nije gramziv i da ulozi milione, tada bi im unakazio zaradu. Ali za to trebaju milioni. Mislim sve bi doslo na svoje to sto prodaju bi otislo 25-30% dole da bi neko kupio u izboru sa normalnima.
Ja kazem da sredinu ne bi ni pipnuo samo bi momogucio ljudima da izabreu da li ce da daju 400e za EVGA kod mene ili 450e za GIGABYTE. A da li ce Enermax ili Silent Pro Gold po istoj ceni. Mogli bi da me mrze samo i da spuste cene 25% i da pojacaju pritisak na nored skupe veci broj pacova da se razmile po forumima sa neistinama.
da promenim ono o vetrenjaci. znaci tvoja zelja da ih unistis se bori sa vetrenjacom, a ta zelja je daleko od realnosti. a corsair i enermax i evga komponente bi prodao sve ukupno deset komada! budalo ljudi jeda kupuju hleb i otplacuju leasing na automobile od 72rate a ti pricas o nekim plocama.. ako vec oces da trgujes sa tim komponentama ti ih naruci pa ih ovde prodaj ljudima. e da ali i sam kazes da nemas pare za sve to tako da i to pada u vodu.
Aco, nema nista vise u kutiji, da se videti na snimku, da ima, dao bih ti jednu.
@nemanja- nije toliko losa kutija, ok je, mislim, nista sto bi mi privuklo paznju ni da je dobro ni lose. A za phoenix pro sam bas pomenuo u klipu da je to to- same shit, different pack
@dukiduledu- hvala :)
@Wlada- mnogo su skuplje memorije sa nizim latencijama i visim frekvencijama, ovo dodje kao sweet spot. Uzeo sam razlicite jer nisam mogao da se odlucim koju bih pa eto. Ova sniper se kao slaze uz SSD.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9- borrowed, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Mnogo mi se svidja nalepnica na SSD, da nema jedna u kutiji :: _________ :: Princ Tago :: Danza Kudur :: ::
Koliko si platio. Jbg kada sam ja kupio Kingston Grey inace bi te terao da mi prodas tu crvenu. Kako bi legla n Crosshari 4, ali ne smem da se zezam nije predlozena i nema sanse da nadjem za druga dva slota. I posle sam tek video da imas AMD a ono preko nama nista ne znaci. One sto sam ja naveo bi ja uzeo za Maximus IV recimo ako ne bi nasao Corsair Triple Channel neko pakovanje Dominatora od oko 2000-2200. Najverovatnije 2000 pa bi ga klokovao. 2300 bi izvukao sigurno za 6GB i kasnije dokupio jos jedno pakovanje. Za AMD je 8GB dosta a za Intel 12GB taman, ona pakovanja od 24GB je bacena para za kucnu upotrebu. Ipak si uradi pravu stvar za AMD sto si izabrao 2x4GB. A i takvo je vreme sada prodavnice su nabavile memorije i od skoro ssu one potrebne do skkoro ako pomese grde te kako se mangupiras i iziviljavas. Ja kada budem na Intel prelazio ja cu prvo obezbediti Dominator memorioju i SSD necu da dodjem u situaciju da biram Exceleram ili Kingston za takvu masinu.
:: Kako Corsair to pakuje :: :: http://youtu.be/9JIJZRC23l :: :: http://youtu.be/arn7cGA2-H :: :: Ja svaki dan idem na stranicu Corsair, ASUS i EVGA :: Jel ima neka memorija na kojoj pise za AMD procesore?? :: :: :: :: M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje :: Ko predlozi MSI nek mi k... glodje :: ::
Pa znas koliko komada bi prodao. Onoliko koliko je zamislilo da kupi GIGABYTE ploce preko 250e i evbentualno neko ko je hteo da kupi ASUS preko 250e. Toliko komada bi prodao. Ja ne bi ni uvezao 100 komada. Nego po 5 ili 100 primeraka. Ne bi radio da zivim od toga. Nego da i ovde ljudi imaju da kupe nesto od svetskog kvaliteta za grdne pare koje daju. Ja i kazem da ne bi donosio srednje nista. Ali kome zatreba GTX580 Super OC EVGA recimo da uzme nju pre nego MSI Twin Froze GTX580. Cisto da dam ljudima veci izbor i mogucnost da potrose pametno pare.
Ko bi lud dao za CHIEFTEC 700W 70e kada ima Corsair TX650 novi za 68e i 4 godina ili 2 godine vise garanciju ne znam tacno. Ako Corsair daje 7 godina onda jos 4 godine vise.. Ko bi kupio STRIDER kada bi nasao 100W manje Enermax. Ja znam da bi direktorima pritisak na 300 otisao kada bi videli cene i firme i uporedili. Pa bi jurili menagera firmi Corsair, Enermax i ostalih danonocno dok ne bi skloipili ugovore pa da nam se pohvale kao sa COOLERMASTE ugovorom.Ili MSI TwinFroz GTX580 ako bi ja nabavio 5 primeeraka EVGA Super OC GTX580. Mozda bi neko trazio i onu sa iugradjenim blokom da ga ne kupuje posebno mnogo losijeg kvaliteta a ljudi narucuju sa casekinga takve stvari. A vidim kako se nasi ponasaju prema ljudima ko kupuje skuplje grafike i maticne, pa kako i da bude vise ljudi. Svako ce da kupi preko kada cuje sta sam ja dfoziveo sa najskupljom AMD maticnom i najskupljom single grafikom, namerno uvaljivanje pokvarenog. Ljudima to ne treba u zivotu, nece da rwzmisljaju uopste.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.