AMD Phenom II X4 840@4.0Ghz@Xigmatek Balder Asus M4A785TD-M EVO 2x2GB DDR3 1700Mhz Exceleram CL9 ATI HD4730 512MB DDR5@AC turbo pro PC power cooling and silencer 500W@CM690II Basic WD 640GB Blue,2x2TB WD Green@RAID 1
VIđao sam ih već, sistem ih vidi stvarno kao takve, i možeš nešto sitno da upišeš, obično imaju recimo 512MB flash-a i kontroler koji kad upiše tih 512MB kreće od početka.
Ako upišeš npr 100MB čisto da ga probaš - radi. Kad probaš nešto veliko, sjebe mu se fajl sistem :)
Kolega mi doneo jedan takav od 800GB kao zanimaciju, da vidimo o čemu se radi, dobio od nekog.
Piše lepo na kutiji 240G a ne 240GB. Znači ima nečega 240 milijardi. Možda bitova a ne bajta. To bi bilo 30GB što je i OK cena za 32GB nekog noname fleša.
Poslao sam liku sms i napisao da sam pazario kod njega ali da fleshka ne radi kako treba bilo sta vece , da nece da prekopira i kaze da nema mesta, jos uvek mi nije nista odgovorio :)
:: Poslao sam liku sms i napisao da sam pazario kod njega ali da fleshka ne radi kako treba bilo sta vece , da nece da prekopira i kaze da nema mesta, jos uvek mi nije nista odgovorio : :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
Ako ih je doneo iz Kine mozda i ima tolko gigabajta :) Pre par godina je drugar u Kini kupio sony flash od 120gb za nekih 20 dolara i stvarno je imao 120gb.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.