ma nek se nosi bre vise taj emmi house, mnogo su me iznervirali, sve oni kao imaju a kad ih pozoves, `pa znate kao ovo-ono maz liz..pa nemamo trenutno ali bice`, uffffffff
ne treba meni da stize kuci, ja mogu da odem do njih i pokupim, nije mi tesko ali me nervira sto im stoji sve na sajtu a kada pozoves NEMA
:: Opusti se, nemoj se nervirati. Registruj se, naruci tako i stize ti kuci za 3-4 dana, bar je u mom slicaju bilo tako : :: :: :: :: ma nek se nosi bre vise taj emmi house, mnogo su me iznervirali, sve oni kao imaju a kad ih pozoves, `pa znate kao ovo-ono maz liz..pa nemamo trenutno ali bice`, ufffffff :: :: :: :: :: :: :: Kome treba novi hard evo :: :: :: :: :: :: http://emmi.rs/hard-diskovi-%28hdd%29-i-fioke-hdd-sata3-7200-1tb-seagate-barracuda-st31000524as.11.html?productId=1669 :: :: :: :: :: ::
Meni je lakše da odem do njih, jer mogu da isplaniram i uklopim vreme i obaveze. Ponekad uzmem u obzir cene komponenti sa sajta, ali to radim sa rezervom, jer ono čega ima na sajtu nekada nema na rafu. Tako da skoro uvek nazovem i rezervišem komponentu, da mi je ostave ili nabave u toku dana, a najkasnije do te večeri. Ponekad se i ja zeznem, ali me češće zeznu drugi, ali i to je život.
Super je to kada se naruči, pa kurir donese, ali to znači da neko treba da primi pošiljku u (ne)određeno vreme, a to već nije moj slučaj.
Pozdrav!
Vlada
:: :: :: To sto ti stoji na sajtu, pise i dole ocekivani rok isporuke, zar ne :: :: Epa za tolko mogu i u radnju da ti ga donesu ako narucis :: :: Al ne vidim problem sa stizanjem na kucnu adresu, postarina je i onako daleko manja nego trosak za prevoz do njih plus utroseno vreme.
ma porucivao sam bre, o tome pricam, i uvek me zajebu.. stvarno nema smisla.. ja stvarno ne znam da li je to tako samo sa mnom ali vec treci put porucujem i zajebu me, javi se neko drugi i pojma nema o cemu se radi iako imaju oni njihovu svescicu i zapisuju tamo rezervacije...
:: Meni je lakše da odem do njih, jer mogu da isplaniram i uklopim vreme i obaveze. Ponekad uzmem u obzir cene komponenti sa sajta, ali to radim sa rezervom, jer ono čega ima na sajtu nekada nema na rafu. Tako da skoro uvek nazovem i rezervišem komponentu, da mi je ostave ili nabave u toku dana, a najkasnije do te večeri. Ponekad se i ja zeznem, ali me češće zeznu drugi, ali i to je život :: :: Super je to kada se naruči, pa kurir donese, ali to znači da neko treba da primi pošiljku u (ne)određeno vreme, a to već nije moj slučaj :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: :: :: :: :: To sto ti stoji na sajtu, pise i dole ocekivani rok isporuke, zar ne :: :: :: :: Epa za tolko mogu i u radnju da ti ga donesu ako narucis :: :: :: :: Al ne vidim problem sa stizanjem na kucnu adresu, postarina je i onako daleko manja nego trosak za prevoz do njih plus utroseno vreme.
pre je bilo adresirano kalifuns. Ali te potpuno razumem: i ja mislim da svi oni imaju neke sveščice u koje zapisuju, ali to niko posle ne gleda. I moram da priznam da se baš prijatno iznenadim kad negde tako nešto uradi ono što je i rekao: na primer, nazove me telefonom da mi javi da je nešto stiglo i da može da se preuzme. To je, u stvari, potpuno normalno, ali u ovoj zemlji kada neko uradi izgleda i zvuči fenomenalno.
Mislim da ti se čini da to samo tebi rade - možda si samo češće došao u tu situaciju.
Re: @imarkovic: ovo nije bilo direktno tebi upućeno
07.05.2011. 01:52
status: user broj poruka: 19012
pazi, uzimao sam ja dosta stvari od njih i stvarno je sve bilo korektno, ali sto znaju da odrade pa totalno da te demotivisu da uopste kupujes kod njih iako je jeftinije, sta mi znaci sto je jeftinije ako ne moze organizovano da se odradi na neko vreme bar u roku od 2 dana.. da imaju previse posla pa i da razumem ali bre kad god odem tamo ladovina.. Gigatron recimo, ljudi se ubise od posla, ne znaju gde biju, okrecu se vrte kao ringispil, ali uvek na kraju ispostuju(cast izuzecima)
:: pre je bilo adresirano kalifuns. Ali te potpuno razumem: i ja mislim da svi oni imaju neke sveščice u koje zapisuju, ali to niko posle ne gleda. I moram da priznam da se baš prijatno iznenadim kad negde tako nešto uradi ono što je i rekao: na primer, nazove me telefonom da mi javi da je nešto stiglo i da može da se preuzme. To je, u stvari, potpuno normalno, ali u ovoj zemlji kada neko uradi izgleda i zvuči fenomenalno :: :: Mislim da ti se čini da to samo tebi rade - možda si samo češće došao u tu situaciju. :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
Alergican sam na Segate. Ne mogu da tvrdim da je i sad los, ali imam i dalje fobiju sto se tice ovog brenda. Isao bi uvek pre na Samsung ili WD. Takav mi je trip
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
Napisacu neke stvari javno. Da ne bude zavera i huskanje i sl , gluposti nametanje i sl. Kao sto neko radi. Relativnoi si mlad decko i svaka cast sto si se uhvatio u ovu problematiku. Igra bez granica. Nailazices na sve i svasta ovde Najvaznije je da sebe izgradis u neku licnost, koja drzi do sebe. Kroz inteligenciju i normalno rasudjivanje videces sta je sta i ko je ko. Znanje je znanje i iskustvo je iskustvo. Nikada ne budi rob ni jednog brenda. Samo tada ces biti iskren i prema sebi i prema drugima. Uvek ce te optuzivati sa jedne i druge strane, ali budi istrajan. Ne daj se. Mozda je to najtezi put, ali ako mislis da je isporavan ne odustaj.. Na provokacije budi kao spricer :) Oprosti svakom. Ne vredjaj nikog koga ne poznajes na forumu, zbog bilo cega. U principu to je neka moja filozofija na forumu. Nekad sam i prekoracio, ali uticalo je mnogo stvari na to. Spoljasnji i unutrasnji faktor na koji nisam mogao da uticem.
Sto se tice ribolova tu sam takodje za sva pitanja i za razgovor. Varalica mi je prioritet
Kvalitetna tetka je bila u pitanju , ali o tome drugi put :)
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
i ja sam postao skeptican na Seagate ali znam da su se popravili i da nemaju problema, recimo sto se eksternih fabrickih hard diskova tice(maxtor basics, Seagate Free Agent) tu su nepogresivi maltene.. a u tvoju listu bih ubacio Hitachi pre svih.
:: Alergican sam na Segate :: Ne mogu da tvrdim da je i sad los, ali imam i dalje fobiju sto se tice ovog brenda :: Isao bi uvek pre na Samsung ili WD :: Takav mi je tri :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma :: Asus P5QL- :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: MSI 6850 Cyclone, Power editio :: ::
Seagate je skoro kupio Samsung tako da uskoro izbor ce biti samo Seagate ili WD ..
:: Alergican sam na Segate :: Ne mogu da tvrdim da je i sad los, ali imam i dalje fobiju sto se tice ovog brenda :: Isao bi uvek pre na Samsung ili WD :: Takav mi je tri :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma :: Asus P5QL- :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: MSI 6850 Cyclone, Power editio :: ::
kupili su pogon, tako da ce verovatno ostati i Samsung i Hitachi, ali pod vlasnistvom Seagate-a, odnosno WD-a, sto nas apsolutno ne zanima niti dotice..
:: Seagate je skoro kupio Samsung tako da uskoro izbor ce biti samo Seagate ili WD . :: :: :: Alergican sam na Segate :: :: Ne mogu da tvrdim da je i sad los, ali imam i dalje fobiju sto se tice ovog brenda :: :: Isao bi uvek pre na Samsung ili WD :: :: Takav mi je tri :: :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: :: Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma :: :: Asus P5QL- :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: MSI 6850 Cyclone, Power editio :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.