Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Problem HardDisk?
STRANA 1 OD 1
ralebrale Problem HardDisk? 02.05.2011. 21:01 T35682

status: user
broj poruka: 678
Dakle,pokaze mi ovo na HD Tune PRO:

http://img194.imageshack.us/i/image1wi.png/

Inace,ne vidim problem u samom funkcionisanju sistema.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Problem HardDisk? 02.05.2011. 21:30 #320614

broj poruka: 19012
dakle, bas tako, funkcionira.. zato pusti ovu pjesmu i nemo se sikiras - http://www.youtube.com/watch?v=xwS5X-jf9TE

::
:: Inace,ne vidim problem u samom funkcionisanju sistema
ralebrale ... 02.05.2011. 21:40 #320618

broj poruka: 678
Znaci da hranim majmuna i da nista ne diram?

imarkovic Re: ... 02.05.2011. 21:51 #320626

ma da, nije to nikakva kriticna greska koja izaziva nesto opasno, redovno se to desava u programima tog tipa, nista strasno, imam 2 harda sa istom greskom koja mi rade mesecima bez greske..

:: Znaci da hranim majmuna i da nista ne diram
DmasteRNo1 Ne sećam se dobro 02.05.2011. 22:46 #320656

broj poruka: 6102
ali i meni je HD Tune izbacivao tu (ili neku sličnu grešku) za F3, a on i dalje šljaka. Jeste da ume povemeno da drlja, ali je još uvek živ i zdrav.

AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS

Wlada011 ... 03.05.2011. 09:01 #320700

broj poruka: 851
Pa to imam i ja mesec dana od kada sam ga kupio to se pojavilo. Gledam samo svake nedeljke po jednom ili kada se setim da ne skace taj broj. Ali odmah sam ugledao 101 i nioje se povecavao.

http://i.imgur.com/Aa00Q.jpg

Daje poruku da se proveri kako je povezan a uopste nekad nema veze sa time.
Planirao sam krajem leta ove brze da uzmem WD Black od 500 a ovaj kako bese ono vi kada nije u redu nesto. Limundo jel da... Da varam sopstveni narod. Medju vama patrriotama ima i tih koji prodaju svom narodu neispravne stvari a ja ljubitelj zapada i Engleza a ruso mrzac ispao posteniji od vas. Kako to moze???

imarkovic Re: ... 03.05.2011. 10:24 #320706

Vlado, ne kaki

:: Planirao sam krajem leta ove brze da uzmem WD Black od 500 a ovaj kako bese ono vi kada nije u redu nesto. Limundo jel da... Da varam sopstveni narod. Medju vama patrriotama ima i tih koji prodaju svom narodu neispravne stvari a ja ljubitelj zapada i Engleza a ruso mrzac ispao posteniji od vas. Kako to moze??
MaliAbner Re: Re: ... 03.05.2011. 12:27 #320730

broj poruka: 7769
Nije to vlada nego Ljubisa samo pod pseudonimom...
Sveti nam se za ono prozivanje... u vezi oglasa...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Vlado, ne kaki
:: ::
:: :: Planirao sam krajem leta ove brze da uzmem WD Black od 500 a ovaj kako bese ono vi kada nije u redu nesto. Limundo jel da... Da varam sopstveni narod. Medju vama patrriotama ima i tih koji prodaju svom narodu neispravne stvari a ja ljubitelj zapada i Engleza a ruso mrzac ispao posteniji od vas. Kako to moze??
imarkovic Re: Re: Re: ... 03.05.2011. 12:44 #320737

dzaba njemu to kad svi znaju ko je, moze do besvesti da se sveti, uvek ce ga prozivati cak i onda kada bude prestao da prodaje one nesrecne baterije preko limunda.. covek uvozi slepere, razvio biznis..

:: Nije to vlada nego Ljubisa samo pod pseudonimom..
:: Sveti nam se za ono prozivanje... u vezi oglasa..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Vlado, ne kaki
:: :: ::
:: :: :: Planirao sam krajem leta ove brze da uzmem WD Black od 500 a ovaj kako bese ono vi kada nije u redu nesto. Limundo jel da... Da varam sopstveni narod. Medju vama patrriotama ima i tih koji prodaju svom narodu neispravne stvari a ja ljubitelj zapada i Engleza a ruso mrzac ispao posteniji od vas. Kako to moze??
Wlada011 ... 03.05.2011. 12:50 #320739

Sta ne kaki, to ne utice na rad uopste. To mnogo ljudi ima. Ocete reci da nisam u pravu. To i nije razlog za reklamaciju ako nema Bad Sectore, zar ne??? Dosta Bad Sectora mora da ima da bi bio za reklamaciju??? Ovo ima 50% ljudi ili je imalo nekada...
I ja se ne zovem Vlada, sta ste mislili da cu da kazem pravo ime na netu kada javljaju na TV da to se ne radi. Ali necu ni neke nebuloze od nadimaka. A nisam ni Ljubisa...
I ne koristim Limundo jer sam patriota i zelim dobro svom narodu a ne neki koji imaju u sobi sliku Ratka Mladica a kada se nesto pokvari idu na Limundo.

imarkovic Re: ... 03.05.2011. 12:53 #320740

a da nisi Stanislav?! u pravu si 100%! to imam i ja na svom hardu, odnosno na 2 ili 3 harda pa sta? nebitna stvar, ako hoces opterecuj se tim i crci ce ti hard

:: Sta ne kaki, to ne utice na rad uopste. To mnogo ljudi ima. Ocete reci da nisam u pravu. To i nije razlog za reklamaciju ako nema Bad Sectore, zar ne??? Dosta Bad Sectora mora da ima da bi bio za reklamaciju??? Ovo ima 50% ljudi ili je imalo nekada..
:: I ja se ne zovem Vlada, sta ste mislili da cu da kazem pravo ime na netu kada javljaju na TV da to se ne radi. Ali necu ni neke nebuloze od nadimaka. A nisam ni Ljubisa..
Wlada011 ... 03.05.2011. 13:15 #320749

Ma o tome i ne razmisljam. Ne bi voleo da mi je na SSD i da rasta ali ovako ne razmisljam.
Inace moze na Limundo, kako zovete ono Neodredjeno, Neprovereno, kako???

imarkovic Re: ... 03.05.2011. 13:24 #320758

hahhaa sta se pravis blesav, NEISPITANO ti kao ne znas neodredjeno hahhahhaa koji si ti kralj

:: Ma o tome i ne razmisljam. Ne bi voleo da mi je na SSD i da rasta ali ovako ne razmisljam.
:: Inace moze na Limundo, kako zovete ono Neodredjeno, Neprovereno, kako??
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs