Imam sledeci problem sa mojim LG rezacem: kad god narezem DVD sa mog racunara, odnesem kod druga, nece da mu kopira. Poneki CD-ovi nece ni kod mene. Obicno rezem .rar fajlove ili iso... Upropastim svaki put CD... Jel ima neka caka kod samog rezanja, ili na kompjuteru neko podesavanje da ocita CD? Znam da ima neki fazom sa IDE controlers ili tako nesto u device manageru ali dal je to to? Ili ne valja moj LG?
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Nisam nikad update-ovao firmware... Jel to iz device managera :: @Ishmerish: Sorry...Narezivanje... Nije mi maternji srpski tako da se izvinjavam.. :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: Probaj sa update-om firmware!Mada mi mirise na crkotinu kao sto kaze ish,ovako odokativno :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: ::
:: To je interesantno posto nisam primetio nikakve primese u tvojim postovima :: :: Ako nisam suvise indiskretan a koji je?? :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: http://imgur.com/QFXgQ.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Nisam nikad update-ovao firmware... Jel to iz device managera :: :: @Ishmerish: Sorry...Narezivanje... Nije mi maternji srpski tako da se izvinjavam.. :: :: :: :: :: :: AthlonII x4 64 :: :: MSI 770-C4 :: :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: :: Gainward HD4850 G :: :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: :: :: :: Probaj sa update-om firmware!Mada mi mirise na crkotinu kao sto kaze ish,ovako odokativno :: :: :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Otiso drug kuci da proba... Kod mene radi... Samo sam stavio na minimum brzinu. A koliko je star taj citac pojma nemam,nije nov,to jedino znam. Moze biti da polako umire, ali dok ne crkne odradice mi posao. A ako bas bude trebalo da se reze jos nesto, probacu i kabal da promenim...
Firmver tu ne pomaže. Stavi verifikaciju prilikom rezanja. Mogu da budu mediji u pitanju a i smanji brzinu. Ja nikad ne režem na maximalnoj brzini. A vek trajanje je cudna stvar. Još uvek imam nec 3520 star pa nekih 6-7 godina ako se ne varam i radi ko i prvi dan.
Jednostavno izvadi tvoj CD UREDJAJ, stavi sa strane ili ga baci sta god i odes do prodavnice i pazari drugi za 10-20e max. Danas nisu skupi. To ce te manje kostati, vremena i zivaca, nego da updejtujes, pa da sjebes jos jedno pet praznih diskova. A da ne pricam otvaranje pa ciscenje i to da li ce uspeti. Za sada je cd potosni materijal, dok za koju godinu nece se koristiti vise.
Ovako pazari drugi i uzivaj!!!
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gygabyte Nvidia 470 OC,Sound Blaster Audigy 2, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 150N.
kaze drug da mu radi sad... Ja sam uvek rezao maximalnom brzinom,a juce sam stavio na minimum. Izgleda da citac rikava pa nemoze na brzaka dobro da nareze...
:: kaze drug da mu radi sad... Ja sam uvek rezao maximalnom brzinom,a juce sam stavio na minimum. Izgleda da citac rikava pa nemoze na brzaka dobro da nareze.. :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: ::
:: Ja nikad nisam na maxium stavljao a recimo da sam se `bavio` time :: :: :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: kaze drug da mu radi sad... Ja sam uvek rezao maximalnom brzinom,a juce sam stavio na minimum. Izgleda da citac rikava pa nemoze na brzaka dobro da nareze.. :: :: :: :: :: :: AthlonII x4 64 :: :: MSI 770-C4 :: :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: :: Gainward HD4850 G :: :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.