Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Comtrade i bad sektori
STRANA 1 OD 1
predrag Comtrade i bad sektori 24.04.2011. 19:39 T35516

status: user
broj poruka: 180
Može li da se reklamira prenosivi hard koji ima bad sektore?

Ima li neko takvo iskustvo?

Thnx!!

xYz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic re 24.04.2011. 19:55 #318047

broj poruka: 9006
Naravno

Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.

mikac962 Re 24.04.2011. 20:57 #318062

broj poruka: 555
A sto pa ne bi moglo? Naravno da ce ti testirati HDD, pa tek onda razresiti reklamaciju ili zamenom za novi ili ako ne maju poslace te u prodavnicu gde si kupio sa detektovanim kvarom tako da ces tamo moci da trazi ili drugi uredjaj ili pare.

codeus ... 24.04.2011. 21:17 #318073

broj poruka: 4054

skini novi hdd regenerator ... nova verzija radi pod windozeom.. neka pretrci program .. da ustedis vreme, zivce ...

predrag Re: codeus 24.04.2011. 23:07 #318102

broj poruka: 180
Uh.. HDD Regenerator koristim kad je hard van garancije.. Ovaj Freecom 320GB (Samsung disk unutra) je žešće plaćen kod pomenutih pre 6 meseci.. Btw drugi Samsung u poslednja 3 dana koji mi riknjava..

xYz

Stripy Re 25.04.2011. 03:26 #318137

broj poruka: 4163
Naravno da može. Ubrzaćeš proceduru tako što ćeš sa hdd tune da odradiš test i to odštampaš i priložiš uz reklamaciju. Moj ortak je dobio drugi hard za nekih 7 dana.

servispc bre

VMARC Re: Re: codeus 25.04.2011. 12:56 #318197

broj poruka: 9425
Mozes da iskoristis HDD regenerator, ali samo opciju SCAN bez REPAIR, onda rezultat na ekranu uslikas fotoaparatom i pokazes im. Ne znam koliko ce se tako ubrzati, jer mislim da ce i oni odraditi svoje testove, onda kada stigne na red... Sto je, generalno, u servisima i najduzi period. Kada dodje na red, papiri su gotovi za dan - dva. Koliko god da traje, budi strpljiv, resice ti se. Oko takvih stvari obicno nema problema.
Odradi mu ti HDD regenerator i uslikaj... Cisto zbog sebe. Ja tako uvek radim, sa svakim HDDom.

S1000RR

:: Uh.. HDD Regenerator koristim kad je hard van garancije.. Ovaj Freecom 320GB (Samsung disk unutra) je žešće plaćen kod pomenutih pre 6 meseci.. Btw drugi Samsung u poslednja 3 dana koji mi riknjava.
::
:: xYz
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs