Ja sam bas citao za taj Revo drive. Mozda kada mi propadne ovaj SSD. Mozda bi njega kupio ako je dobar. Kako bi stajao na Rampage III BE kupljenu u zemljama EU. Obrisali mi post kada sam rekao da prelazim na Intel Platformu kada udjemo u EU na jednom forumu. Jadno. Trebao sam da kazem kada se stabilizujemo i pridruzimo i kada nas prihjvate mozda tako ne bi obrisali. Do tada da mi kradu podloske, da razmisljam kome se vrti u glavi misao on nije zasluzio a ja jesam daj da mu uvalim necu. Kada se budu placale kazne koje firma zaradi za mesec dana ako dobro posluje onda moze. A ne sada favorizacija prevare, do skoro zakon koji omogucuje solidan rad prevaranata. Salim se ja bas hteo da kupim Rampage III kada stigne u zemlju a nisu mi dali informacije nego obrisali post tako da sada ne mogu da je kupim. Ne znam o cemu se radi.
Taj REVO sto je snupi stavio je povoljan ja sam video neke preskupe po 500 i 700e. Bas OCZ na Amazonu.
ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
Manjka ti sata konektora ? tu je negde po performansama SSD-iskova, ali bih pre od ocz-a ovo http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227688&cm_re=ssd_80gb-_-20-227-688-_-Product ako ti ipak ne manjka sata ... inače kupovao sam preko drugara sa novog jajeta, samo reči hvale za njih, kakva je to kompanija, california love, kad će kod nas otvoriti tako nešto, a o rabatima da ne govorim, + razlika u kursu dollar-euro, 30% ...
eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.