Posto Vertex 3 nece da bude bar jos mesec dana(na amazonu stoji Usually ships within 1 to 2 months), moracu neki drugi da uzmem. Ova dva su mi najuzi izbor
To ti je 10e palo sa neba. I poklonicu ti moj Zamlan RC1000. Kako bi stajaop u kompu covece naspram ovih ruznoca po Srbiji. Pise da je ostalo jos nekoliko komada. Pametni po svetu kupuju a mi gledamo u Hrvatske prodavnice. Uz obaveznu recenicu sta ce ti to.
Neću da te plašim, ali samo da ti kažem zašto sam ja od Vertxa odustao, jer ne želim probleme.
Malo sam guglao o njemu i našao na par mesta da su ljudi imali problem crkavanja posle par meseci koji se u početku manifestovao kao Boot fail ako je sistemski disk.
Iskustvo koje mi ne treba. Pogledaj Mushkin Calisto na primer.
Ne bi ja to snupi još na tvom mestu, sačekao bi da ih još malo upicane. Da ti ne daj bože skikne kako ćeš da ga reklamiraš, aj da ga ovde kupuješ druga priča bi bila.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
@Vlada- ne mogu ti nista obecam, posto nisam ja u americi, nego treba neko da mi donese. A ako bude moglo, onda najverovatnije samo ovaj jeftiniji.
@equi- mushkin? ..aj da vidim sta ima. edit: 224dolara je. Sacekam dal ce da spadne, imam fore je 3 nedellje da narucim, pa dok stigne.
@raic- nije problem ako skvikne, trebalo bi da uspem do kraja garancije da ga vratim nazad :D sestra mi dolazi u junu/julu, a brat u septembru, a ujak oko bozica, tako da ne bi propao. A mislim da cena za 120gb ssd vertex 2 14700din i nije toliko losa, Ili sam u zabludi? :S sumnjam da ce u narednih godinu dana toliko da spadne cena kod nas.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Dobra je cena, ako ti reklamacija nije problem udri.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: :: @raic- nije problem ako skvikne, trebalo bi da uspem do kraja garancije da ga vratim nazad :D sestra mi dolazi u junu/julu, a brat u septembru, a ujak oko bozica, tako da ne bi propao. A mislim da cena za 120gb ssd vertex 2 14700din i nije toliko losa, Ili sam u zabludi? :S sumnjam da ce u narednih godinu dana toliko da spadne cena kod nas ::
Nije med i mleko, ali niji ni neizvodljivo. Kupujem sigurno neki, samo cekam da pljusne neki shell-shocker deal. Chck your email.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Dobra je cena, ako ti reklamacija nije problem udri :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: :: :: @raic- nije problem ako skvikne, trebalo bi da uspem do kraja garancije da ga vratim nazad :D sestra mi dolazi u junu/julu, a brat u septembru, a ujak oko bozica, tako da ne bi propao. A mislim da cena za 120gb ssd vertex 2 14700din i nije toliko losa, Ili sam u zabludi? :S sumnjam da ce u narednih godinu dana toliko da spadne cena kod nas :: :: ::
Vazi moze i jeftini ako bude moglo ovaj sa dva venmtilatora sto sam ostavio sliku. Ako moze, ja za to imam kes uvek kazem ti. Dugo se nadam da ce se pojaviti ali posto Corsair ima sve lenjivce zaposlene u firmi koji ne znaju da posluju a nasi su svetski primer brzog efikasnog i postenog poslovanja nije doslo do saradnje i nema napajanja, ventilatora, memorija, ssd-a itd.
...read, write ti nije presudan. 95% vremena prilikom rada obavljaš samo čitanje a, inače bi trebalo da postaviš da ti je na ssd sistem i najvažniji programi a, pored njega još jedan f3, wd black ili slično od 1tb do 2tb i superiška
Pa evo sad imam ovaj f3 od 1TB, i WD aaaks 500GB, to nije problem. Mislim da ima na neweggu isto da se uzme 2tb externi hitachi za smesnih 4000din, 32mb 7200RPM..ne znam dal da uzmem to, to se jos vise kvari
:: :: ...read, write ti nije presudan. 95% vremena prilikom rada obavljaš samo čitanje a, inače bi trebalo da postaviš da ti je na ssd sistem i najvažniji programi a, pored njega još jedan f3, wd black ili slično od 1tb do 2tb i superiška
Upravo to . Ja sam pristalica intelovog čipa a, sa novim drajverima već može da se 2 ssd-a povežu u raid i da radi trim funkcija. Ne znam kako je kod ostalih a, ni ovo još nisam probao. Iskreno, mrzi me da sve instaliram ponovo :( U svakom slučaju, gledaj pre svega read, već imaš desktop hard disk i ništa ti više nije potrebno.
:: sigurno mislis na pristupacnu cenu : :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: :: :: ...da ti je za brzinu važna arhitektura SSD-a. Ovi su MLC a mnogo brži su SLC. Mada ne brini lako ćeš prepoznati koji je SLC
U globalu da, pogotovo što je bax čitao da je vertex problematičan. E, sad proguglaj i ti malo pa proveri šta se piše ali ja bih pre crucial iako ih nisam detaljno analizirao.
p.s. Da li ti smeš ONO
:: Posto sam imao nekoliko predmeta koja su se bavila inferencama, i tako tim stvarcicama, ovde mogu izvuci da je tvoj glas za crucial :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
Smem, ali tek prekosutra, posto tada imam ispit, i evo od 19h zabadam bez pauza, sad sam malo komp, malo knjiga, sad nema cile mile. Izbacicu razglas u onoj raicevoj temi.
Pozz
:: U globalu da, pogotovo što je bax čitao da je vertex problematičan. E, sad proguglaj i ti malo pa proveri šta se piše ali ja bih pre crucial iako ih nisam detaljno analizirao. :: :: p.s :: Da li ti smeš ONO :: :: :: :: Posto sam imao nekoliko predmeta koja su se bavila inferencama, i tako tim stvarcicama, ovde mogu izvuci da je tvoj glas za crucial :: :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: ::
:: A hahhaha x :: :: Smem, ali tek prekosutra, posto tada imam ispit, i evo od 19h zabadam bez pauza, sad sam malo komp, malo knjiga, sad nema cile mile. Izbacicu razglas u onoj raicevoj temi :: :: Poz :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: U globalu da, pogotovo što je bax čitao da je vertex problematičan. E, sad proguglaj i ti malo pa proveri šta se piše ali ja bih pre crucial iako ih nisam detaljno analizirao. :: :: :: :: p.s :: :: Da li ti smeš ONO :: :: :: :: :: :: :: Posto sam imao nekoliko predmeta koja su se bavila inferencama, i tako tim stvarcicama, ovde mogu izvuci da je tvoj glas za crucial :: :: :: :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: :: :: ::
:: U globalu da, pogotovo što je bax čitao da je vertex problematičan. E, sad proguglaj i ti malo pa proveri šta se piše ali ja bih pre crucial iako ih nisam detaljno analizirao. :: :: p.s :: Da li ti smeš ONO :: :: :: :: Posto sam imao nekoliko predmeta koja su se bavila inferencama, i tako tim stvarcicama, ovde mogu izvuci da je tvoj glas za crucial :: :: :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: ::
:: Бах? Jel to onaj što je zajedno sa Betovenom i Mocartom ispalio Palmu za svirku :: ... mislim ispalmio ga :: :: Mislim stvarno nije u redu, Krkobabiću su svirali a njemu neće :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: :: :: Bax :: :: ::
O ovome nisam znao. Meni se s vremena na vreme desi da nakon restarta ili paljenja ne procita MBR pri boot-u na Patriot SSD-u pa je potreban restart posle koga je boot normalan.
:: :: Neću da te plašim, ali samo da ti kažem zašto sam ja od Vertxa odustao, jer ne želim probleme :: :: Malo sam guglao o njemu i našao na par mesta da su ljudi imali problem crkavanja posle par meseci koji se u početku manifestovao kao Boot fail ako je sistemski disk :: :: Iskustvo koje mi ne treba. Pogledaj Mushkin Calisto na primer :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.