Koristio sam program CarryItEasy na usb kingston 8gb.Program ima opcije skrivanja dela flesha (proizvoljne velicine) i zasticivanja podataka sifrom ...Problem je sledeci.Kad obrisem program sa flesa i posle toga formatiram fles on postaje neupotrebljiv.Kad izvadim fles i vratim ga on postaje fles od 4mb (tolika je velicina programa tj nesto manja).I nema sanse da mu vratim pravu velicinu.Probao sam formatiranjem sa raznim programima wiperima,nema ni traga od nekih skrivenih fajlova.Nekad se desi i da mi win ne prepozna fles.Jedino kad ponovo instaliram doticni program i izaberem reset sifre koje ni nema onda proradi na 8 gb.Zna li neko neki dobar program kojim bih mogao da odradim format da me vise ne zeza.
Nista od tvog programa kao i od gomile drugih koje sam probao.Flesh je 100 % ispravan ali moze da radi normalno samo sa CarryItEasy.U suprotnom imam flesh od 4mb kojeg nekad i windows ne vidi.Kad mi otvori flesh (carryiteasy) u fullu (8gb) mogu da pisem brisem,formatiram.Ali ako ga formatiram u ntfs ili exfat nema sanse da pokrenem doticni program.Moram format fat pa onda program i onda sve radi normalno.CarryItEasy se instalita na flesh i ako njega obrisem ili probam format flesh postaje neupotrebljiv.Nadam se da sada bio dovoljno jasan.Evo i slike http://www.dodaj.rs/?2p/R7/4tq9BfK3/flesh-problem.jpg
a jesi probao da odradis format sa nekim od tih programa u safe modu? ko zna,mozda pomogne... ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.