Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
WINDOWS DETECT A HD PROBLEM
STRANA 1 OD 1
DR-NS WINDOWS DETECT A HD PROBLEM 14.03.2011. 23:27 T34516

status: user
broj poruka: 55

Ovu poruku stalno dobijam i pojma nemam sta mi je ciniti. Probao sam sa CHECK THE DRIVE FOR ERRORS ali nista osim nekoliko registrovanih bed sektora. Moze li mi neko reci sta bi mogao biti povod ovome i sta preduzeti. OS WIN7 ultimate.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Hmm, hm, stono bi rek`o Sofronije Kopcu-kopcu: jesi li siguran da 14.03.2011. 23:31 #305142

broj poruka: 10999
je `HD`? Da nije `HDD`)?

mikac962 Re 14.03.2011. 23:32 #305144

broj poruka: 555

A sta hoces vise od nekoliko bed sektora? Skidaj podatke sa tog diska i na reklamaciju, ako je u garanciji. Ako vise nije u garanciji jedino mozes da probas sa Hiren`s boot CD-a da pokrened HDD regenerator, pa ful format i nova instalacija sistema.

DR-NS dajte ljudi srpski da vas ceo svet razume 14.03.2011. 23:37 #305150

broj poruka: 55
HD, mozes li mi na srpskom reci sta i kako uraditi ?

arogan Možda je virus ili sl. 14.03.2011. 23:44 #305163

broj poruka: 538
Meni se danas pojavila slična poruka (pod Win XP) odmah posle podizanja sistema,
nešto kao: Windows detected 11 errors on Hadr disk .... Posle te poruke sve komande su bile usporene.
Otišao sam u event viewer i video da nema ni traga od bed sektora na HDD - znači bio je virus. Dečekirao sam sve opcije startup-a u msconfig-u, apdejtovao antivurus i SpyBot, restartovao računar i očistio virus i bubice. Posle toga sam čekirao potrebne opcije u startup-u u msconfig-u, ponovo restartovao računar i sad je k`o nov.
Preporučujem taj postupalk i tebi.
Ukoliko ipak imaš `crvena polja` u event viewer-u za HDD, čekiraj disk sa HDD regeneratom sa Hiren`s-a. Ako ti on pokaže do tri bed sektora, neka ti automatski reparira, ako ih je više menjaj disk.

tortojed Ne razumem zasto postavljas pitanje: ako su bad sektori, win 15.03.2011. 00:07 #305197

broj poruka: 10999
je registrovao njihivo prisustvo i na vreme te upozorio (i upozoravace i dalje). Leka tu nema - takav hard disk je zreo za zamenu. Spasavaj podatke i kupuj drugi...

(sto se tice srpskog - ti si sam naveo poruku na engleskom `window& has detected HDD problem` itd. itd.) ali si bio neprecizan (HD=high definition, a HDD=hard disk drive).

VMARC Re: WINDOWS DETECT A HD PROBLEM 15.03.2011. 00:21 #305206

broj poruka: 9425
Samo toliko?

S1000RR

::
::... ali nista osim nekoliko registrovanih bed sektora.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs