kupio sam hard disk Western Digital RE3 WD2502ABYS Black, ali bios ga prepoznaje kao GB0250EAFYK sto je HP-ov model hard diska.
Jos jedna stvar, na sebi pored klasicne nalepnice gde pisu informacije o disku, model, boja i ostalo ima i nalepnicu na kojoj pise HP Server, bar kod i jos neke sitne inf.
Da li je moguce da je HP instalirao na ovaj disk svoj firmware da bi koristio (prodavao) u svojim serverima ili je nesto drugo u pitanju.
P.S. Disk radi odlicno, ali me ovo zbunjuje. Ako neko zna o cemu se radi neka mi odgovori.
Pa i dalje je lepo disk od barem 100€ vrednosti za sigurno manje pare, ako ti jednom zatreba za hot plug :)
:: Aha ok, pretpostavljam da su ih onda jos bolje uradili : :: :: @FordP : pa to i nije tako lepo zar ne :) a i u ovom slucaju bice single sistemski disk tako da nista od vadjenja... : :: :: Hvala na odgovorima :: :: Pozdrav ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.