Problem je u tome sto kad udjem u usb nevidi nijedan fajl a kad se udje u setigns stoji da ima zauuzeto 2.3 gb od 4 da li neko zna kako da povratim fajlove imam vrlo bitne stvari,hvala
Upao ti je virus, prvo probaj da u opcijama foldera stikliras show hidden files, jer je moguce da ga je antivirus `sakrio`, ako to ne uspe nadji bilo kakav live cd sa linuksom i preko njega pristupi usb-u
ako se ne varam, ti si mi isto savetovao kad sam imao problem. Ipak opcija je bila ukljucena... a nije pokazivalo nista... Nek malo ceprka po totalu, tako sam ja i uspelo je.
Moguce da virus blokira i TC mada nisam to do sada video ali ok, nije nemoguce. Inace radim u foto radnji pa se sa ovakvim slucajevima srecem svakodnevno po x puta i fora sa TC-om nikada nije omanula. Mada su mi racunari cisti od virusa pa mozda zato uvek radi.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.